Vizitator Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) Am o dioda smd "SJ 1B", si nu gasesc nicaieri ce dioda este aceasta. Ma poate ajuta cineva daca s-a mai intalnit cu asa ceva ? ... Mai am una care are scris pe ea "ED 1B", seamana .. macar una din ele daca as afla misterul. PS: habar nu am de ce exista asa componente daca doar producatorul stie ce sunt... Editat Octombrie 24, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) Poza m-a ajutat să recunosc fabricantul . Uite aici : http://matthieu.benoit.free.fr/cross/competitive/general_semi/marking.pdf Editat Octombrie 24, 2014 de UDAR Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) sa inteleg ca100V 1A ? cred ca asta. va rog sa ma corectati daca cumva e sa gresesc. Editat Octombrie 24, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) Dacă este capsula care pare ( SMB =3,6 x 4,3 mm ) atunci prima : ED = E2D 2A,200V,20ns ( ultrarapidă ) iar SJ = S2J 1.5A, 600V , standard Am citit editarea ta . Nu e aia , ți-am dat documentul în care spune care cod ce înseamnă , în funcție de capsulă , după cum ți-am explicat și pe privat . Deci : - identifici capsula - cauți în tabelul corespunzător capsulei codul complet pe care îl reprezintă marcajul , ex ED = ES2D ( nu E2D , cum am scris mai sus din viteză , datele sunt bune ) - cauți dioda ES2D de la producătorul respectiv - în cazul nostru Vishay General Semiconductor ( nu de la Fairchild sau altul ) Editat Octombrie 24, 2014 de UDAR Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 eu sincer nu am gasit textul "E2D" in document, dar sunt sigur ca ai dreptate. intr-adevar capsula era cam mare ptr 1A. multumesc. Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Am precizat mai sus ED = ES2D , E2D era din greșeală !!! Sunt la pagina 7 amândouă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum