Parakiosu2 Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 vreau sa cumpar si eu un amplif si vroiam un Phonic Max 2500.Eu am 4 boxe facute cu wm15s DM450 cu horn 220.vreau sa le pun in paralel (cate doua binenteles),deci mi-ar trebuie un amplif de 2 x 600 minim-zic eu.Eu va rog sa-mi dati un sfat :Ce naiba sa cumpar pana in 1500 RON si care sa fie si bun ,pentru ca Phonic nu se gaseste pe nicaieri pana dupa anul nou.Astept parerile vostre merci anticipatPrecizare:vreu nou and no way made in china.Merci Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 21, 2006 Partajează Postat Decembrie 21, 2006 se gaseste la gadget in cluj-napoca, ieri am fost, aveau tot ce tine de amplificatoare phonic, in afara de MAX860. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Precizare:vreu nou and no way made in china.Imi pare rau sa iti spun..dar majoritatea firmelor renumite in audio...au cel putin o fabrica in China..motivele sunt evidente.Daca e facut in China nu inseamna neaparat ca este un lucru prost.Chinezii sunt in stare sa faca orice..doar sa aiba o comanda ferma.Din pacate mana de lucru fiind ieftina se produc tot felul de prostii low cost. si de acol isi au renumele prost. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum