Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare difuzoare pt. autoturism

AlpHso

Postări Recomandate

pe un Ww golf 3 am un sistem audio format dintr-un radio-mp3cd panasonic, boxe pe fata marca JBL, pe spate doua boxe kenwood de 6X9 inch iar in porbagaj un sobwoofer alpine de 12 inch alimentat la o putere de 200w rms. cu toate aceste tigai nu reusesc sa fac basu sa ma loveasca in piept adica basu face sa-mi vibreze si pedalele dar nu am acel kick care te loveste. Ce difuzoare i-mi recomandati pentru a obtine acel sunet? La subwoofer am o incinta inchisa de 40 litri recomandata de producator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

5

• Bogdi16

1

• chetross

1

• Sandu_alex_999

1

Nu cred ca o sa poti obtine un kickbass prea mare pentru ca wooferele de masina nu sunt facute pentru asa ceva,ele sunt facute mai mult pentru subbass,eu din cate woofere pentru masina am vazut,nici unul nu avea putere mare pe kickbass,chiar pot spune ca suna jenant pe kickbass...parerea mea=> nu prea ai sanse sa obtii un astfel de kickbass in masina fara sa iti puste timpanele de la frecventze sub 50hz :weedman: acum scuza-ma ca iti zic dar tu nu ai in masina suburi de club sau de sonorizat in aer liber,mii se pare exagerat ce ai zis tu...succes :smt006

Link spre comentariu

Ce ti se pare exagerat?-in legatura cu puterea pe care o am pe subwoofer sau asupra faptului ca vibreaza pedalele.Cand o sa am timp o sa fac poze si o sa-ti dau toate datele tehnice. Apropo daca as pune un hp 12 w sau 15w (tre' sa vad are loc) as reusi sa modific sunetul cu ceva?

Link spre comentariu

Eu zic sa te joci cu setarile de la statie si HU, si sa vezi ce iese ... tare mi-e ca ai atenuat semnalul din statie.Pt o masina ca Vw golf 3, 200W RMS la subbwofer este destul ... acuma conteaza si gusturile tale in materie de bass si subbas.

Link spre comentariu

nu e de la reglaje k am invartit butoanele in toate pozitiile de au ametit. la un moment dat am reusit sa obtin acel pocnit cu doua difuri uzate beyma cu diametru de 18 cm dar din cauza puterii le-am facut varza (le-am distrus mebrana),de aceea cred k am nevoie de un difuzor iar ce caut eu este basul ala care pocneste nu subbas.

Statia e un Zmac audio 4200 http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... io/Z_4200/

iar subwooferu e un alpine e-type de 12 inchhttp://www.alpine.ro/content/cms/index.php?t=96

Link spre comentariu

te rog frumos sa-mi spui i mie cum se face operatia asta de insonorizare desi nu prea cred deoarece masina e un golf 3 nu dacie shi cred k au insonorizat-o din fabrica.Daca imi spui cum se face o sa ma uit sa vad ce pot face.P.S.la mine se aude basul foarte bine shi clar la muzica hip-hop, problema e la muzica tehno_house pt k se aude "barait nu pocnit" cum vreau eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări