Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inmatriculare motocicleta fara acte

Dj Alex

Postări Recomandate

salut

am cumparat de vre-o 2 ani o motocicleta  Yamaha xt 550 din anul 1984   care avea certificat de inmatriculare dar la care nu ii corespundea serile de pe cadru 

as dori sa o inmatriculez   deoarece am bagat cam multi bani in ea  si  vreau sa ma pot folosi de ei  , plus ca am satisfactia  ca stiu ca eu am reparato   si nu a facut nimeni improvizati pe la ea 

cum as putea sa o inmatriculez daca nu are acte  ?

pot sa cumpar un cadru de motocicleta (tot acelas  model sau de 600cc )   care are acte  si sa pun motorul pe care il am eu montat pe cadru ? 

in caz ca se poate inmatricula   cam cat costa toata treaba  ?

ii rog pe cei care  au chef sa face glume sau cei care  scriu doar de dragul de a folosi tastatura  sa se abtina 

post-182865-0-77678000-1414087002_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj Alex

3

• GEO 53 BN

1

• stefan h

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut

am cumparat de vre-o 2 ani o motocicleta  Yamaha xt 550 din anul 1984   care avea certificat de inmatriculare dar la care nu ii corespundea serile de pe cadru 

as dori sa o inmatriculez   deoarece am bagat cam multi bani in ea  si  vreau sa ma pot folosi de ei  , plus ca am satisfactia  ca stiu ca eu am reparato   si nu a facut nimeni improvizati pe la ea 

cum as putea sa o inmatriculez daca nu are acte  ?

pot sa cumpar un cadru de motocicleta (tot acelas  model sau de 600cc )   care are acte  si sa pun motorul pe care il am eu montat pe cadru ? 

in caz ca se poate inmatricula   cam cat costa toata treaba  ?

ii rog pe cei care  au chef sa face glume sau cei care  scriu doar de dragul de a folosi tastatura  sa se abtina 

Link spre comentariu

Eu zic sa mergi la RAR, pentru lamuriri precise... eu stiu ca acolo e problema, la omologare.

S-ar putea sa fie singura solutie, cu schimbat sasiu (sasiu cu acte corecte OBLIGATORIU). Cica s-ar putea schimba motorul, daca este identic, an/tip, cu un soi de declaratie notariala pe proprie raspundere ca motorul nu-i furat, hartie "cu care RAR-ul trece" seria noului motor in acte. Pierzi sasiul vechi... sau revandut la unu' care se da cu el pe maidane.

Link spre comentariu

Destul de complicata treaba.Poate ca cel de la care ai cumparat motocicleta, sa te lamureasca ce s-a intimplat cu cadrul(daca mai dai de el).Ma intreb, cum este motocicleta inmatriculata daca seria cadrului nu corespunde cu cea din certificat.Sigur cadrul a fost schimbat dupa inmatriculare.Asa cum a spus si @nomicos,numai cei de la RAR te pot lamuri

Link spre comentariu

o sa incerc  saptamana viitoare sa merg pana la RAR   sa vad ce zic cei de acolo 

aceasta motocicleta a  fost cumparata si vanduta de multe persoane  si pana  la urma a ajuns la mine 

deocamdata   va multumesc pt raspuns

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
On 10/26/2014 at 3:50 PM, Dj Alex said:

o sa incerc  saptamana viitoare sa merg pana la RAR   sa vad ce zic cei de acolo 

aceasta motocicleta a  fost cumparata si vanduta de multe persoane  si pana  la urma a ajuns la mine 

deocamdata   va multumesc pt raspuns

ai mai reusit sa faci ceva cu situatia ta? sunt si eu cam in aceeasi situatie cu o mobra 50 fara acte. daca ma poti ajuta cu ceva info, nu ezita, te rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări