Vizitator Megawatt Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Buna ziua. La acest model de TV, Neo TV-1407, diag. 36 cm, am urmatorul defect: - tot ce este alb in continutul de imagine este manjit (nuanta de albastru si plecat spre dreapta) Screen si focus actioneaza corect. UG2 corect, Uvideo 170V. Daca ii reduc contrastul la jumatate simptomul dispare. Daca ati mai intalnit acest defect, as fi recunoscator pentru un sfat. Multumesc Editat Octombrie 23, 2014 de Megawatt Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Pune o poza !! >> dar totusi as crede ca e cu tub recuperat din monitoare (de regula fabricat pe la bulgari ) , si e ,, terminat '' Editat Octombrie 23, 2014 de dan-a2 Link spre comentariu
Vizitator Megawatt Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 La asta m-am gandit si eu (ca tubul ar fi terminat), dar refuz sa cred totusi. Are contrast iar culorile le reda bine. Pe de alta parte chiar nu mi-a dat prin cap ca ar fi un tub recuperat din monitoare cu toate ca are niste legaturi dubioase la bobinele de deflexie. Fire taiate si lipite "in aer". O sa pun o poza. Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 ar fi un tub recuperat din monitoare cu toate ca are niste legaturi dubioase la bobinele de deflexie. Fire taiate si lipite "in aer" ce ar mai fi de spus?firmele serioase nu fac asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Megawatt Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Aveti dreptate. Nu imi mai bat capul cu el, trec la altul. Va multumesc pentru raspunsuri. Stima. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) http://www.elforum.info/topic/58008-tv-neo-model-tv1426/ asta este inculpatul. cititi cele 3 pagini,sunt si poze cu el desfacut. are un trafo chopper cu care s-a realizat adaptarea bobinelor de deflexie,este prins de trafo linii. am intalnit acest sasiu prima data acum 2 saptamani si sper sa nu-l mai intalnesc. tubul era de monitor de 14 " dar inca era bun,in rest un sasiu jalnic si o carcasa care pur si simplu a crapat putin cand i-am pus capacul(era casanta). Editat Octombrie 23, 2014 de bobo Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Ar mai fi o sansa ,daca clientul e de acord >> reducerea nivelului pe catodul al;bastru (blue ) din meniu service !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum