Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am primit sample de la Atmel :)

XAN77

Postări Recomandate

voiam să iau şi eu ceva sample, mai ales că sunt tufă de veneţia la pic-uri, nu doar PIC, ci şi AT...

so, talpă pe site, caută de-ţi ies oichii, nimic!!!!

îl întreb pe gogu, şi pe un forum găsesc un thread despre politica diverselor firme care oferă (sau nu) samples... şi m-am cam dezumflat: "This companies offer free samples, but if you abuse the service will be cut off for the whole country. (Except USA)".

xan77 cred că eşti ultimul din ro care-a mai primit free samples... :smt009 :smt102

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

5

• aghora17

4

• vlad_2770

2

• Bogdantog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator codertux

am incercat si eu sa iau niste samples de la atmel... dar o parte din mail-ul primit de la ei mi-a atras atentia:

Toate mcu indicate de dvs. se pot aduce. Pret mostre = 0,00 EUR, manipulare si transport = 10,00 EUR / buc., plata in avans 100%, termen de livrare cca. 2 sapt..

deci... cine imi recomanda un magazin online care sa nu practice politica de comanda minima de 100 ron?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

In Bucuresti:

Comet: o firma bulgareasca cu preturi mult mai mici k la Vitacom sau Conex, preturi de dealer chiar si pentru persoane fizice, au sediul pe o strada paralela cu Maica Domnului spre obor, vedeti la contact si cautati pe harta Bucurestiului - http://www.comet.srl.ro - puteti sa comunicati cu ei prin mail si va raspund in cat timp va livreaza si in ce conditii

ECAS o alta firma, in Pipera, langa statia de metrou Pipera, preturi f. f. mici, dar nu se comanda maruntaie la bucata, adica nu cumperi 2 rezistente si un condensator, au o suma minima impusa de faptul k trebuie sa taie factura si nu permite legea o suma mai mica. cateva zeci de lei. - http://www.ecas.ro - downloadati catalogul in format exel si nu luati de drept tot ce e acolo, unele preturi sunt chiar mai mici si dau si la alte cantitati decat cele din oferta. Atentie! Totul e sa ii contactati prin mail si sa intrebati ce aveti nevoie, ce nu au pot aduce la comanda. Daca vorbesti frumos k ei poti sa obtii cam orice nu e pe piata in tara pe baza de comanda

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări