MifTy Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 voiam să iau şi eu ceva sample, mai ales că sunt tufă de veneţia la pic-uri, nu doar PIC, ci şi AT... so, talpă pe site, caută de-ţi ies oichii, nimic!!!! îl întreb pe gogu, şi pe un forum găsesc un thread despre politica diverselor firme care oferă (sau nu) samples... şi m-am cam dezumflat: "This companies offer free samples, but if you abuse the service will be cut off for the whole country. (Except USA)". xan77 cred că eşti ultimul din ro care-a mai primit free samples... :smt009 :smt102 Link spre comentariu
Vizitator codertux Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 am incercat si eu sa iau niste samples de la atmel... dar o parte din mail-ul primit de la ei mi-a atras atentia: Toate mcu indicate de dvs. se pot aduce. Pret mostre = 0,00 EUR, manipulare si transport = 10,00 EUR / buc., plata in avans 100%, termen de livrare cca. 2 sapt..deci... cine imi recomanda un magazin online care sa nu practice politica de comanda minima de 100 ron? Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 vitac0m, c0nexelectronic. Link spre comentariu
andreigradu Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 In Bucuresti: Comet: o firma bulgareasca cu preturi mult mai mici k la Vitacom sau Conex, preturi de dealer chiar si pentru persoane fizice, au sediul pe o strada paralela cu Maica Domnului spre obor, vedeti la contact si cautati pe harta Bucurestiului - http://www.comet.srl.ro - puteti sa comunicati cu ei prin mail si va raspund in cat timp va livreaza si in ce conditii ECAS o alta firma, in Pipera, langa statia de metrou Pipera, preturi f. f. mici, dar nu se comanda maruntaie la bucata, adica nu cumperi 2 rezistente si un condensator, au o suma minima impusa de faptul k trebuie sa taie factura si nu permite legea o suma mai mica. cateva zeci de lei. - http://www.ecas.ro - downloadati catalogul in format exel si nu luati de drept tot ce e acolo, unele preturi sunt chiar mai mici si dau si la alte cantitati decat cele din oferta. Atentie! Totul e sa ii contactati prin mail si sa intrebati ce aveti nevoie, ce nu au pot aduce la comanda. Daca vorbesti frumos k ei poti sa obtii cam orice nu e pe piata in tara pe baza de comanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum