aluneanu Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 la acest tv ma confrunt cu urmatorul defect : la introducere semnal fie prin mufa scart fie prin antena am sunet bun fara rastru (ecranul este negru) . Daca activez optiunea de ecran albastru ,cand nu are semnal comuta pe ecran albastru ,OSD-ul este afisat corect ,executa toate comenzile bine ,am rescris memoria dar nimic .Am dat cu catozii la masa si tubul este in regula .Executa cautarea automata corect,se opreste pe post .Este echipat cu cu sursa cu tranzistoare ,are proc. TDA9361PS/N3/5 ,AN 7522N ,STV 9302A (cred ca este sasiu PH03 ,sau poate ma insel ) . Daca rotesc de la minim spre limita aparitiei cursei inverse ,potentiometrul G2 apare pentru scurt timp imagine ,dar e slaba ,cu tenta de culoare si dispare imediat . Link spre comentariu
aluneanu Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 am gasit problema .Dupa o perioada mai lunga de functionare incepea sa descarce trafo-linii in partea inferioara ,si in imediata sa apropiere se afla o dioda 1N4148 care era plasata in aceasta zona si pe care am gasit-o avariata .Ce transformator linii se mai poate pune in locul celui existent ,pe care scrie bsc25-n4004a. Multumesc ! Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 (editat) BSC14-30S ,BSC24-01N40 ,BSC25-N4004, HR80467 ,FBT80467 12,50 ... lei + TVA Editat Octombrie 22, 2014 de leoncris Link spre comentariu
aluneanu Postat Octombrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2014 va multumesc ,d-le leoncris , l-am rezolvat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum