Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TS-W306C?

Vizitator G3O

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dividivus

7

Recent am cumparat unul, se aude foarte bine:

Parametrii T/S

TS-W306C

Diametru 30cm

Putere nominala (RMS) 400W

Putere muzicala 1000W

Impedanta 4 ohm

Sensibilitate 89 dB/W

Raspuns de frecventa 18-500 Hz

Greutate magnet 2400 g

Volum difuzor 3.3 L

Revc 3 ohm

Levc 1.98 mH

Fs 32.6 Hz

Qms 10.82

Qes 0.43

Qts 0.42

VAS 55.582

Rms 2.592 NxS/m

Mms 146.11 g

Cms 1.9x10 la puterea -4 (m/N)

Diametru 242 mm

BL 13.92

Xmax 8.7 mm

Volum incinta (este inclus si volumul difuzorului) recomandat:

Incinta pe compresie: min 24.1 l, optim 35.4 l, max 49.5 l

Incinta BR: min 35.4 l cu tub diam 76 mm si lungime 203 mm;

optim 46.7 l tub 76x152 mm

maxim 58 l tub 76x102 mm

Incinta bandpass, scriu numai cel optim: atat incinta pt difuzor cat si incinta cu tubul BR trebuie sa fie 25.5-25.5 L, tubul 76x127 mm,

este inclus si volumul tubului, respectiv al difuzorului.

http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=13173&start=15

http://www.be-loud.ro/forum/dacia-1410- ... t1186.html

Link spre comentariu

Am scris acolo la link-ul al doilea ce am dat mai devreme.Condensator nu am inca, nu este necesar (am acumlator de 75 Ah)La prima vedere amplificatorul pare bun, dar la pretul acesta sa mai consulti si alte oferte.

Link spre comentariu

Daca vrei amplificator doar pt subwoofer (ai amplificator separat pt medii-inalte) atunci cauta unul de monobloc sau care ofera mai mult (nu este necesar high pass filter-ul, sa ai un low pass filter reglabil, eventual si un filtru subsonic, sa fie stabil minimum pana la 2 ohmi, mai bine la 1 sau 0.5 ohmi)

Link spre comentariu

DEci pt acumulatoare de 75A nuti moare statia?Si incinta acustica din ce mio sugerezi sa o fac PAL ,LEMN?Si inca ceva pt ts-w306c ce incinta sugerezi, io am vazut cu iesire pt bass(bass reflex), dar am auzit ca si in astea inchise se aude destul de bine.Uite cateva imagini poate iti pot fii folositoare si tie:http://www.chrudim2000.cz/tuning/audio/au_subwoofer_pioneer.html

Link spre comentariu

De ce ar "muri" amplificatorul? Acumlatorul poate sa debiteze mai mult curent la cerere. Am facut o incinta inchisa de 36 l dim placa PAL cu multe ranforsari si pe unele locuri cu perete dublu + material fonoabsorbant pe toata suprafata interna.

Link spre comentariu

aha da.Si inca ceva daca totusi imi iau condensator nu prea ma pricep ca nam mai montat unu in viata mea.as ghici io cum se pune da nus sigur.nu ma poti ajuta cu o schema sau un sfat ceva?(ms)

Link spre comentariu

Schema de instalare o sa fie in pachetul condensatorului (legi in paralel cu acumlatorul, plus firul de "antena" sau "remote" de la HU daca condensatorul are remote turn on/off --este indicat sa aiba). Mai intai sa cumperi amp + subwoofer ( personal pt incinta am cheltuit apx. 140 RON pentru materiale) si daca mai ai bani pt condensator si este nevoie de unul, atunci o sa vezi mai departe.

Link spre comentariu

Da intorc, dar cel mai mult mi-ar placea sa nu se auda afara cand ascult muzica (de obicei la volum mare), mai ales ca de trei ori m-a oprit pana acum politia pentru volumul mare cu care ascultam (este adavarat ca atunci aveam un BR cu dif SAL de 100W, acum este si mai zgomotos si merge foarte jos), de doua ori au fost de ajuns promisiunile ca nu mai ascult, o data am dat spaga.

Link spre comentariu

Momentan eu "dau cacao" aproximativ 150-200 W in subwoofer pana ce o sa cumpar inca un amplificator pentru medii-inalte. Se aude bine si tare, la volumul maxim fara distorsiuni -- inca nu intra in clipping amplificatorul care este acum legat in tri-mode -- am o miscare a membranei de apx. 6-10 mm (Xmax este de 8.9 mm, asta este intr-o singura directie, deci membrana poate sa aiba o cursa maxima de 2x8.9=1,72 cm, cursa mecanica -- Xmech -- este mai mare).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări