Vizitator condensator Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Nici nu le baga in seama, nici pe CD-ul cu kitul win, si nici stickul cu win. In sensul ca pot alege ca optiune pe una dintre ele, dar nu booteaza de pe ele. Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Stop 0x000000ED: http://support2.microsoft.com/kb/297185/ro am spus undeva de pamblicile ide,dar daca nu v-a pricepeti nu v-a mai chinuiti,posibil hdd cu probleme. Link spre comentariu
Vizitator condensator Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Am schimbat jumper astfel incat hardul sa fie slave si CDrom master, dar tot nu booteaza. Am schimbat cablul de date; degeaba. Am incercat sa cu cabluri separate pentru hard si CDrom, dar imi da un mesaj scris cu rosu, ceva legat de avarie (daca nu ma insel; pot sa postez o imagine daca e cazul). Referitor la "Stop 0x000000ED" si indrumarile din siteul indicat: Da e UDMA, asa scrie in bios ca UDMA e setat pe auto si asta banuiesc ca ar contrazice varianta ca ar fi setata impunerea de moduri UDMA mai rapide (cred). Cablul si orice altceva au fost ale lui originale (numai cablul de date l-am inlocuit eu acuma ). Parametrul dupa cum se poate vedea in imaginea pe care am atasat-o acum mai multe zile, nu e 0xC0000032. Acestea toate conduc la concluzia ca problema e hardul? Editat Noiembrie 6, 2014 de condensator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum