Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculatorul nu booteaza, se reseteaza in continuu

Vizitator condensator

Postări Recomandate

nu este greu,F8 nu primeste deoarece nu este activat usb-ul din bios.el se deschide dupa ce bios-ul termina de inspectat hardware-urile de pe placa. tin sa cred ca se restarteaza deoarece: ori are un mallware ori un driver aiurea instalat.de reparat win xp mai greu,mai degraba reinstalat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovy83

6

• pop_ady44

5

• elmar

4

• belasajgo

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu cumva tastatura are buton pentru activarea "F"-urilor adica functiile F1,F2 etc?

Si activarea usb din bios ce inseamna (zis pe "nu e asa greu")?

se intra in bios,in accesorii periferice,USB KEYBOARD si dati ENABLE. succesiunea exacta nu o stiu

nu cumva tastatura are buton pentru activarea "F"-urilor adica functiile F1,F2 etc?

se intra in bios,in accesorii periferice,USB KEYBOARD si dati ENABLE. succesiunea exacta nu o stiu

de fapt...in ADVANCED si cautati acolo.

cand introduce-ti in unitatea de citire cd-ul cu windows boot-abil,il citeste, nu apare sus pe ecran " press any key to boot"?

Link spre comentariu

Atunci sa incerce cu o tastatura pe ps2 si o sa mearga fara prob....asta garantez....pentru ca nu vede usb-urile in dus la pc-urile mai vechi,le vede doar in windows. 

O zi buna va doresc. Ii doresc mult,mult succes !!! 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Atunci sa incerce cu o tastatura pe ps2 si o sa mearga fara prob....asta garantez....pentru ca nu vede usb-urile in dus la pc-urile mai vechi,le vede doar in windows. 

O zi buna va doresc. Ii doresc mult,mult succes !!! 

eu asta ma chinui sa explic,de fapt nu a-ti citit tot....pana nu activeaza acea functie din bios nu are acces la tastatura in "dus".

Link spre comentariu

Daca o sa puna o tastatura pe ps2,nu o sa mai aiba nici o treaba cu usb-urile....pentru ca dupa ce o sa instaleze windows-ul o sa functioneze si usb-urile....

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu

Daca o sa puna o tastatura pe ps2,nu o sa mai aiba nici o treaba cu usb-urile....pentru ca dupa ce o sa instaleze windows-ul o sa functioneze si usb-urile....

aaa si pana atunci nu se stie de usb? tare! a draq ingineri...de la PII care avea usb 1.1 si pana in ziua de azi nu am intalnit chestia spusa de d-voatra.

in fine....asteptam niste raspunsuri la initiatorul topicului.

de aruncat ochii aici:

http://dorytutoriale.blogspot.co.uk/2014/04/cum-instalez-un-mouse-pe-usb.html

....in special la USB KEYBOARD SUPPORT

Editat de ovy83
Link spre comentariu
Vizitator condensator

Da, tastatura e USB.

Am intrat in Advanced si am:

-USB Controller

-USB 2.0 Controller

-USB Device Legacy Support

Toate erau deja enabled.

Acolo unde este si safe mode, mai jos este si ceva de genu "Disable automatic reboot on failure", atunci nu se restarteaza automat cand apare bluescreen-ul, ci mesajul ramane afisat si poti atunci sa identifici cauza.

Daca poti cu respectiva tastatura sa accesezi BIOS-ul sau sa alegi secventa de boot atunci este initializat si USB si ar trebui sa mearga si F8

Cumva a mers F8 (l-am lovit mai tare si de aceea?!!!)s a aparut sub Start win normally, inca doua optiuni: Rebot si Return to OS Choices Menu.

Daca ii dau pe Return to ..., apar cateva randuri:

"Please select the operating sistem to start

Microsoft win XP professional (aceasta e singura optiune!!!? si e implicit selectata; asa se numea cred win-ul vechi).

Use the up and down arrow, ...

Press enter to Choose.

For troubleshooting and advenced startup option win, press F8."

Daca ii dau iar F8 a ma aparut o data acelasi ecran dar dedesubt scrie cu albastru Staet win Normally; insa aici nu pot utiliza sageti.

Daca ii dau enter se reseteaza iar.

Editat de condensator
Link spre comentariu

degeaba chinui cu tastatura pe usb ca e o pierdere de vreme 

modelele noi de tastaturi nu sunt vazute la un moment dat ori ce-i faci pentru cateva secunde sau in ecranu unde ti se cere sa apesi enter dai degeaba 

cauta un adaptor usb/ps2 si vei avea o surpriza 

Link spre comentariu
Vizitator condensator
 pop_ady

Ok. un adaptor sau o tastatura ps2.

de fapt...in ADVANCED si cautati acolo.

cand introduce-ti in unitatea de citire cd-ul cu windows boot-abil,il citeste, nu apare sus pe ecran " press any key to boot"?

Am zis mai sus

Nici nu le baga in seama, nici pe CD-ul cu kitul win, si nici stickul cu win.

Editat de condensator
Link spre comentariu
Vizitator condensator

Acolo unde este si safe mode, mai jos este si ceva de genu "Disable automatic reboot on failure", atunci nu se restarteaza automat cand apare bluescreen-ul, ci mesajul ramane afisat si poti atunci sa identifici cauza.

Nu s-a mai restartat automat, mi-a reusit asta dar tot nu stiu ce sa fac in continuare.

post-237838-0-00297200-1414168183_thumb.jpg

Editat de condensator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări