cearda Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Se poate folosi rezistenta de la plite electrice in loc de bec pentru a vedea puterea unei surse atx? S-au de la uscatoare de par? Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Puterea unei surse de tensiune U si curent maxim I se verifica cu o rezistenta R = U/I montata la borne. Daca tensiunea pe rezistenta este cea normala, sursa e buna. Se poate folosi orice rezistenta de putere cu valoarea calculata. Rezistentele de incalzire la 220 V s-ar putea sa aiba valoare prea mare si curent prea mic. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 eu am testat surse de pc atx cu rezistenta de nichelina de la resou, bineinteles am taiat si am calculat nichelina pentru tensiuni de 12V respectiv 5V de la atx si pentru un anumit curent. O raceam cu un ventilator, iar nichelina o aveam montata pe un calabur de boltar in care aveam scopit loc pentru nichelina. Link spre comentariu
comanici Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 eu am testat surse de pc atx cu rezistenta de nichelina de la resou, bineinteles am taiat si am calculat nichelina pentru tensiuni de 12V respectiv 5V de la atx si pentru un anumit curent. O raceam cu un ventilator, iar nichelina o aveam montata pe un calabur de boltar in care aveam scopit loc pentru nichelina. Si cum ai reusit sa scopesti boltarul ? ce model de boltare!!!! acum au si "bilute" SCOPÍT, -Ă, scopiți, -te, adj. s. m. 1. Adj. (Pop.) Castrat, jugănit. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum