r2005rom Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 buna ziua rog daca cineva ma poate ajuta cu continut flash 25L1605AM2I si bin eeprom ATMLH830(24C64) pt.acest tv main board- BN41-01048B manifestare led clipeste de cateva ori si atat ,nu lumina,nimic invertor ok,rest ok,cred flash corupt. multmesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 "nvertor ok,rest ok" - de unde stii , ce ai masurat pana acum ? Link spre comentariu
r2005rom Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 colegu la acest tv sursa si invertor sunt pe aceeasi placa, verificarea ei e relativ simpla:se aplica din +5v prin1k pe pwr-on,se verifica aprinderea neoanelor si se masoara tensiunile livrate,daca e ok te iei de altceva.bun: placa lvds am probat-o pe alt sasiu e functionala,mai ramane mainboardul ,care dupa parerea unor colegi polonezi,poate fi defecta din cauza ddram,pe care de altfel l-am inlocuit sau coruperea datelor inscrise in flash sau si eeprom ,de altfel nu munceam atat daca gaseam disponibil o placa noua sau sh dar aceelasi model, ca adaptari electronice intre module fac dar mai greu e cu cele mecanice ca se strica estetica,vezi colegu de aia stiu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum