undertaker fenomenul Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 are un prieten aceasta boxa activa si mia zis daca merge sa conecteze la ea un subwoofer pasiv la unele din mufele din spate. va rog frumos sa-mi ziceti si mie daca merge Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Nu văd decît o ieşire de semnal, nu ptr difuzor. Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Octombrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Este aceaia line output ? Este doar pentru a da semnal la alt amplificator sau pot sa conetez direct subwooferu asa cum vrea prietenul meu, mufa pentru mic imput este pentru microfon ca mam contrazis cu el eu ziceam ca este pentru microfon el zicea ca nu dar mufa de line imput este pentru a baga semmnal in boxa? Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Pe line out ar merge sa conectezi un SW activ dar acel SW trebuie sa faca si filtrarea trece jos. Line input si Mic input cred ca spun f clar ce reprezinta. Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Octombrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Line imput este pentru a baga semnal audio in boxa fiind activa si mic imput este pentru microfon! Va rog sa ma corectati daca gresesc, sa nu ma mai contrazic cu el. Eu am vb cu el la telefon dupa ce mia trimis poza si mia zis ca el el baga cablu de semnal in mufa aia rosie din stanga sus si dupa aia in pc mie mi sa parut suspect stiind ca se baga in mufa line imput. Corectatima daca gresesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum