Vizitator djblade150 Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Mai problema a fost urmatoarea dak difu are 8 ohmi si dak il leg in paralel cade in 4 ohmi si il ating mai bine.. Am taiat din cutii si e aude mai bine cei drept dar de vina e incaperea e rigida si nu e inalta sa se produca.. ecoul.. pentru bas.. si dap sunt neste difuzoare nereusite.. sa nu va luatzi dastea sa va feritzi mult de ele. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 simularea arata ca ar merge bine si in compresie,160L cu qtc 0,707 si f3 la 49hz in br pare a functiona binisor intr-o cutie de 230-260L acordata la 36-37hz cu un mic gain de max 2,5-3db in zona basuluiincearca sa bagi stratul de fono mai gros pe pereti si nu acorda sub 35hz,de preferat putin mai sus,36-38.Si pune venturile mai largi,de minim 14 cm gaura,2 la numar,lungi de 10cm.E dificil asa sa dai indicatii fara sa fii cu inculaptul in mana :smt003Faptul ca incaperea e prea rigida si nu e inalta sa se produca ...ecoul :smt021 ,asta e o prostie,nu stiu la ce te gandesti.Cutia asa si trebuie sa fie rigida,forma nu prea conteaza asa de mult la suburi,doar sa corespunda volumul si acordulBaga baloane cu apa si probeaza,fa rost de niste tuburi potrivite si mai mult fono.Si sa nu-l lasi sa urca mai mult de 2-300hz,de preferat max 150hzInceraca sa faci auditiile in paralel cu satelitii,si sa dai balans intre cel modificat si cel initial sa vezi diferentele.PROBE :smt003bafta :smt035 Link spre comentariu
bradacalin Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 si grija mare sa nu fie in antifaza, asta te poate induce in eroare foarte usor. Link spre comentariu
AV1000 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 acum un am am facut 2 cutii cu kilomaxuri dupa un proiect avea parca 270L si in aer liber itzi lua suflarea dar nu mai am schema sa tio dau din pacate asa zic si io ca volumu e de vina si acordaju Link spre comentariu
radue Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Am auzit kilomaxuri in alta tip de incinta ( Dynacord V 17 PWH ) si pot sa spun ca sunau ok, dar nu sunau a subwoofer ( evident si de ce ). Si la scurt timp dupa am ascultat 3 bucati de Xsub de la Electrvoice si ca si calitate bassrefleexurile erau cu mult peste copiile dupa Dynacord cu Kilomax. Intr-adevar Kilomax-ul nu era folosit in ce tip de incinta trebuie, dar nu mi se pare absolut nimic impresionanat la acel difuzor. La pretul lui mai mult ca sigur ca exista alternative mult mai bune. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator highlander Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 daca nu sunt legate in antifaza, testeaza-le pe alte incinte. eu am kappapro 15 a de la eminence si alpha 12 a tot de la eminence si sunt foarte multumit de ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum