Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare bass-medii

vioara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vioara

3

• Sharky

2

• neinvins

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

e de toata jena ...daca vrei neaparat SAL, ia spa4050.. este 15" si suna destul de bine .. dar numa daca vrei neaparat SAL.la banii sai (3 mil) crede-ma ca iti iei un hp18W de la PA care ii da clasa cu caruta .. si e numai cu 500.000 mai scumpdiferente enorme la putere si spl. succes

Link spre comentariu

nu cautam un difuzor mai mare de 8'' si vreau sa-l cumpar de la sal pentru ca sunt ieftine :smt003 si nu mi se par prea proaste // am mai cumparat doua srp 1315 si sunt destul de bune. daca mai stii vreun dif de8'' la100w cu un raport calitate/pret acceptabil te rog sa mil recomanzi :smt098

Link spre comentariu

nu am vazut numa intr-un magazin in bistrita spa4050 .. si crede-ma .. scria sub el 2 mil 800. fac si poza daca vrei sa ma crezi :rolleyes: nu m-am mai interesat de el pt ca nu m-a interesat`@vioara: uite ce am gasit pe situl lui vasile: Beyma 8BR40si stii cat costa? 1 mil 118sau asta? Beyma 8WOOFER-P si el numa un mil si jumatateai de unde alege .. si scuza-ma ca te contrazic .. dar spa-ul mentionat d tine nu are 100W rms pana ma calugaresc eu ..depinde de tine ce alegi .. spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări