shakalu_76 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Azi am terminat si eu ceasul. Nu am apucat sa-i multumesc d-lui Macovei (ducu), dar rasplata mea sunt cateva poze. Urmeaza si cutia , dar cred ca LA ANUL.. LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE TUTUROR si 2015 sa fie mai constructiv. P.S. Multumesc frumos d-le Macovei. 1 Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 A iesit super, felicitari. Link spre comentariu
shakalu_76 Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Multumesc Geo. Sa ai un AN NOU FERICIT!P.SDupa ANUL NOU ma apuc de ceasul cu TEA5767. Link spre comentariu
Vizitator radiofanatic Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) Super proiectul, dar am o curiozitate: ce este cu variabila SPos si de unde ii iei valorile? Editat Ianuarie 11, 2015 de radiofanatic Link spre comentariu
ducu Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 La multi ani fericiti, tuturor. Cu placere Shakalu_76. Ma bucur vazand ca prinde viata si in mainile voastre acest proiect. Radiofanatic, variabila SPos este foarte importanta pentru proiectul dat deoarece cu aceasta variabila stabilim pozitia cursorului si valoarea care trebuie modificata, in meniu. Valoarea ei initiale este 0 ea incrementandu-se, cand se apasa butonul, pana la valoarea 5 apoi revine iar 0. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum