leo 17 Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 am nevoie pt un emitator pt semnalul tv ..deci sa da pt un aprtament sau casa de locuit unde propietarul nu ia venit ideea de la inceput sa si puna cablul tv in perete ,,dupa ce a terminat toul se ivit problema ca cablul insirat prin casa ..se poate face un emitor de mica putere care sa emita pe 5 sau 10m si sa fie receptionat de o mica antena de camera ? Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Trecând peste ideea legalității - nu este permis așa ceva - ai putea face un emițător pentru un canal . Nu cred că rezolvă problema . Ca să transmiți toată banda existentă pe cablu - este , teoretic posibil , dar e crunt de complicat. Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 am inteles ..imi cer scuze pt greseli si pt cacofonia mea,, ca ,cablul deci tot varianta cu cablu e ok Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Se poate ascunde și sub plintă, apoi se trece prin sau pe sub tocurile ușilor.E mai ocolit, dar se poate. Editat Octombrie 19, 2014 de validae Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 da asa ma gandeam si eu ..dar ma gandesc la propietar daca o sa vrea metoda asta ..prea mult de stricat ...o sa incerc sa i explic ca e o varianta mai curata ..merci de sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum