AlpHso Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 vreau sa-mi construiesc un mixer shi ce ma intereseaza pe mine e daca exista vreun montaj sau filtru prin care sa scap de efectul de microfonie pt ca doresc sa pot folosi acest mixer intr-o discoteca cu boxe in toate partile shi un dj ce-i place sa se plimbe cu microfonu in mana in toata discoteca? Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 compresie dinamica ... daca nu ma insel s-a mai discutat despre asta pe forum Link spre comentariu
one Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 Un microfon bun. Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 Compresia nu face decat sa accentueze microfonia din pacate,caci in pauza de semnal amplificarea creste considerabil,ducand la aparitia microfoniei RAPID!.Intarzierea semnalului cu linii de intarziere (de ex.TDA1022) poate impiedica aparitia microfoniei-samnalul direct ne mai suprapunandu-se cu cel intarziat de linia de intarziere...Mi se pare ca am ceva linii de intarziere de acest tip,chiar si scheme de utilizare-aplicatie a producatorului-Panasonic... [email protected] Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 exista o functie SEARCH pe forum si la cuvantul cheie microfonie te duce la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... e&start=15 unde-s niste scheme si link-uri :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum