Solim Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 am pus basu asta pe masina la o statie de 400w,dar parca nu scoate bine....sau poate atat scoate el defapt si eu ma astept la mai mult.sau poate tubu ala de plastic, de la bass reflex(cum ii zice ca am uitat) e prea lung si basu bate in el.E bine facuta cutia,ce ziceti?Astept pareri Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 400 de ce ?? cum adica sa scoata 400 ??? db - :smt103 - te-ai tampitnu te lua de tub .... ala e portul bass-reflex si ce-i care au facut incinta l-au dimensionat corespunzator (cred)incinta aia pare un bp4 ..... nu vad de ce nu ar suna bine - atat timp cat este proiectata cum trebuiedaca incinta este facuta la plesneala ... nici nu mai are rost sa ne batem capul Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2006 pe o statie de 400w (sorry) mah,da parca fara portu ala se aude mai bine.tubu e adus din germania de pe o masina.am zis ca poate stie careva ceva despre el.Sau daca las pune in alta cutie ar suna mai fain? Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 care era siteul ala unde erau prezentate toate tipurile de incinte? nu il mai gasesc pe forum. @solim . de unde sa stim daca e bun daca nu avem dimensiunile cutiei? exacte? eu personal nu am nici parametrii difuzorului ... poate baietii il au .. dar totusi .. dupa simulare trebuie sa compare cu cutia ta .. Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2006 pai nici eu nu am parametrii.Hai sa vad daca am cu ce sa masor,va spun imediat.de dif nu am gasit nimic pe net Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Am masurat Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Difuzorul nu poate mai mult...asa ca nu iti bate capu. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Pai scrie pe el ca este de 160W RMS :smt001 deci sa spargi geamuri cu el sigur nu vei putea. Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2006 dap,cam asa-i.dar am zic ca nah,poate scoate ceva,ca(virgula)chinezime,nu ii.multam all Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 ok .. imi spuneti totusi va rog frumos care era siteul ala unde erau prezentate toate tipurile de incinte?multumesc Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Si ma rog care e problema ? ca pur si simplu nu inteleg care e faza ...nu-ti convine cum scoate sau ce ? @neinvins aici ai un link spre o pagina care arata o parte din tipurile de incitne http://www.diysubwoofers.org/ Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 multumesc snake Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Pai nu prea is multumit de el,parca ar scoate mai mult,dar nu vrea.... :supz: Poate ma scap de el.Chiar cam cat as lua pe el? Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 parca ar scoate mai mult dar nu vrea????ii e lene? poate foame .. a fost azi la baie?atat poate el sa scoata .. nu il poti convinge sa scoata mai mult.poate daca dai o slujba la biserica :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum