itube Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 (editat) De ceva timp pe yahoo messenger nu mai primesc instiintari ca am primit e-mail-uri.Update-urile sunt la zi.Stie cineva o rezolvare ? Multumesc anticipat Editat Octombrie 18, 2014 de itube Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Eu unul cred ca problema este de la ei,adica de la cei care se ocupa cu yahoo messenger si cu e-mail-urile...... Dar cam de cand va face problemele astea... ??? Pe un alt pc-u sau laptop ati incercat sa intrati pe yahoo messenger?? Aaaa,sau sa incercati sa intrati dupa un alt net....adica sa va duceti la un vecin sau la vreun var etc.....ca sa incercati.....dar mai repede cred ca este o prob.....a lor si asi zice ca sa mai asteptati cateva zile..... O seara minunata va doresc !! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 (editat) Eu am renuntat la yahoo mail mai demult, dupa ce am luat niste virusi, deschizind niste mail-uri.Am conturi doar pe Gmail, care sint mai grijulii decit cei de pe Yahoo.Cu cei de la Google nu am avut probleme. Editat Octombrie 18, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Si la mine face la fel. Incercat pe 2 comp . @GEO53BN precis ajuta mult postul tau! Grig Link spre comentariu
Electronicserver Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Poate le primesti,dar in Spam. Nu primesti notificare daca ai primit aici emailul. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Pentru alea nimeni nu`si face probleme , era aiurea sa le anunte. Link spre comentariu
itube Postat Octombrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Am intrat ieri pe forumul comunitati Yahoo. Problema este de la Yahoo. Din ce am inteles nu cred ca se va rezolva, iar daca se va rezolva nu se stie cand. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Vă recomand să treceți la Google Mail (Gmail) fiindcă nici nu se compară serviciile oferite.Eu am avut conturi la Yahoo și fiindcă la început nu le foloseam prea des, erau șterse după câteva luni.La Google n-ai să vezi așa ceva. Link spre comentariu
vasi47 Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Si mie mi se intampla.Prima data am zis ca o fi de la Pidgin,dar si pe Yahoo mess face la fel Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Si la mine face la fel. Incercat pe 2 comp . @GEO53BN precis ajuta mult postul tau! Grig Nu stiu daca ajuta sau nu, dar eu am semnalat neajunsurile provocate de cei de la Yahoo si am recomandat Gmail-ul,Cei de la Google sint foarte seriosi iar serviciile oferite nu se compara ce cele oferite de Yahoo.Eu pina acum am primit citeva notificari prin care eram anuntat ca au fost o tentative de accesare a contului meu,recomandindu-mi-se sa schimb parola(ceeace am si facut)./A primit cineva dintre voi ,care aveti cont pe Yahoo mail, astfel de notificari?Dovada ca cei de la Google sint cu adevarat interesati ca lucrurile sa decurga in cele mai bune conditii. Editat Octombrie 19, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 @GEO 53 BN & @validae, da , asa o fi insa recomandarile voastre suna cam ceva de genul: am Logan si apare o bataie in derapta fata , stie cineva cauza?? iar apoi ca raspuns primesc : ia`ti Skoda! Pe linga ca`s offtopic is si deranjante pentru cel care are nevoie de ajutor. Grig Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Nu suportă comparație chestia cu Yahoo și Google.Ce mare lucru e să vă faceți un cont nou pe Google ? Durează poate ceva timp să vă actualizați adresa de mail pe unde o aveți deja înregistrată pe cea veche, dar nu e ca și comparație cu a-ți cumpăra o altă mașină Că nu vă costă absolut nimic un cont nou de E-Mail Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Am si eu o mica problema cu yahoo meu.....o parte din contacte cu prietenii mei mi le baga in address book....nu mai sant la lista cu prieteni sau la lista de electronisti....dc imi face asta??? Astept un raspuns de la dvs ! Am mai observat inca o mica problema la yahoo.....cand vreau sa adaug o persoana in lista mea de mess apare mesajul de mai jos... Va multumesc mult ! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Au ceva probleme la serverele lor, sau computerul dvs. e suprasolicitat și viteza pe net a scăzut Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Va multumesc mult pentru raspunsul dvs ! Dar eu unul ca mai repede este varianta 1....adica au ei ceva prob....la serverele lor... O zi buna ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum