neluelectron Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Am o problema cu un tv panasonic dintr-o data mi-a aparut pe ectran o dunga verticala de sus in jos,deci nu orizontala din traful linii iese un miros eu am banuit ca este traful ,dar cind lam bagat iar in priza dupa ce lam desfacut se intimpla fenomenul urmator ,cum il bag in priza imi face niste descarcari in gitul tubului cinescop nu pot sa-mi explic ,sa fie tubul sau traful lini nu mai redreseaza si baga alternativ pe nalta ... Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Daca pe ecran apare dunga verticala care se vede cuplajul cu deflexia e defect. Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 deci dupa ce lam bagat dupa ce lam desfacut nu mai apre nici o dunga doar descarcari [flame in tubul cinescop am desfacut firul de la focalizare si la fel descarcari in interiorul tubului cinescop in spate unde este deflexia am desfacut fisa de nalta dar dupa ce lam conectat iar la priza nu apare nici o nalta si iese un fum din traf dupa citeva bagari in priza sa dus si finalul linii ,acum nu sunt dumirit de ce descarca in gitul tubului ,din traf iese un miros specific de ars si a iesit si fum sa fie tubulacum tv-ul numai cit tacane intra protectia Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Daca descărca in tub 100% e dus tubul a luat aer pe undeva. Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 asa mam gindit si eu .... Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 asa mam gindit si eu .... daca si vezi defectul te mai si gindesti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum