CRISTIANTV Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Am telecomanda din imaginea atasata.Pe aceasta telecomanda nu scrie nici-un model nici tip nimic dupa care sa o pot identifica.Poate cineva sa-mi spuna ce tip este?. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 aceasta telecomanda este universala Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 daca poti (si stii) sa introduci codurile o poti folosi Link spre comentariu
CRISTIANTV Postat Octombrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Sa introduc codurile,stiu,in schimb tocmai acele coduri nu le stiu ,ma gindeam ca stiind tipul telecomenzii,le pot afla. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Eu am una universala care seamana > RM 786 Savanna : http://www.geeks.com/details.asp?invtid=RM-786A Link spre comentariu
CRISTIANTV Postat Octombrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Savanna de la GEEKS nu are afisaj( display )cum are telecomanda mea,configuratia tastelor difera. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum