Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuner TV la serviciu

MishuL

Postări Recomandate

Datele problemei:- la serviciu s-a trecut de pe cablu pe fibra acum cca 2 ani- cablul a ramas prin birou- ieri, avand eu asha o banuiala, am infipt cablul intr-un TV shi are semnal CATV- vreau sa pot sa ma uit la TV la serv- nu pot pune TV pe birou :smt003 , dar pot pune inca un monitor- in calc de la serv nu pot umbla ca e sigilat shi nu avem voie- mai am acasa un calculator Pentium 2 la f'o 466 Mhz, placa video de 8M, 128 M de RAM, hard de 7,5 Gb de care ma pot dispensa- am o camera video Sharp, miniDV, din care ash vrea sa pot descarca ce filmez (pana acum am scos semnal din ea shi am tras pe casete video clasice)Ce ma sfatuitzi sa fac? (in afara de "Nu te uita la TV la serv, acolo eshti ca sa munceshti! :smt005 ) Cum sa rezolv? Merge sa pun tuner in acel Pentium 2 al meu? Sa iau tuner nou de pe piatza, sau un s/h? (am vazut cam la 50-60 lei s/h).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

2

• MishuL

2

• MifTy

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

ia computatorul ăla, şi pune un geexbox pe el (mânâncă cam 5-6 mega, cu tot cu configurările...).

sau poţi lăsa hardul gol, bootezi de pe cd cu geexbox, şi poţi copia şi filme pe hard, şi le poţi vedea mai târziu, după cum e posibil şi să te uiţi la tv.

dacă te tentează ideea, caută un tuner cu chipset bt878 sau 848... alea usb, depind de suportul pentru usb al chestiei (şi presupun că nu vrei să te complici).

alte amănunte: AICI

dacă vrei şi să transferi filme de pe cameră pe hard... geexbox e player multimedia, nu cred că ştie asta, nu cred că te ajută... dar poate te ajută ASTA

Link spre comentariu

Eeeee... Vrea sa zica virgula ca la mine sehashul rulz :smt003 ... daca mai e shi defect shi repar singurel, satisfactzia e deplina. Deshi... Drace.. (off-topic): ieri am cumparat un computador. Nou! 1500 lei :goodman: Partea buna e ca eu personal n-am dat 1 leu, doar nevasta (de pe card :axe: , ca are f'o 5) shi soacra (calc va sta la socrii, il aduce Moshu' acolo).Acum on-topic: m-am hotarat sa urmez momentan sfatul lui Tavi- am SONY-ul ala mititel adus din Creta acum 1,5 ani, acum sta nefolosit la ai mei ca batranu' s-a prapadit (era la el in camera) shi o sa-l iau la servici dupa revelion.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări