Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrate TDAxxxx-ST Mivarom: preturi dubios de ieftine, care-i faza?

Vizitator fonomatu

Postări Recomandate

la mine au mers perfect si5388 si 808cu jv in coada. si in general toate piesele de acolo mi-au mers,cu cateva excepti. de ex.am luat odata niste bc649 parca,si erau toti sarma.

Link spre comentariu

Au și piese bune, mai bagă și făcături.Cel mai bine este să citiți comentariile celor care au mai cumpărat, sunt pe bune.Dacă vedeți multe păreri negative.....e clar. 

Comentariile alea le  modereaza. Din ce am observat eu, unde le sterg si le lasa pe care le convin.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am luat 2sc5388 jv  pe 4aprilie.Pana acum am pus 4bucati care au mers.Pe langa plasele care le-am luat mai se intampla si lucruri bune.Am pus poza ,daca se incumeta cineva sa ia si-i da alt model sa nu ma-njurati.

post-201519-0-85573100-1431234749_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am luat 2sc5388 jv  pe 4aprilie.Pana acum am pus 4bucati care au mers.Pe langa plasele care le-am luat mai se intampla si lucruri bune.Am pus poza ,daca se incumeta cineva sa ia si-i da alt model sa nu ma-njurati.

am pus unul exact ca-n poza si merge vad de cateva luni,bineinteles cu un cond de 33 uf in baza de calitate.la proba era caldut,pe un amarat de radiator mai mult din tabla.

Link spre comentariu

Asa e uneori mai functioneaza. :aplauze La firma asta e la fel ca la alba ..neagra.S-ar putea sa comanzi asa ceva ,se termina lotul si cine stie ce primeste. Atunci as putea primi bobarnace .....O poza face cat o mie de cuvinte...zic eu

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator Bluewing

Cu preturile nu-i nimic dubios. Daca te uiti la  ofertele de pe ebay de la chinezi constati ca au preturile comparabile.. cand le comanzi in cantitati mai mari ai discount-uri deci iese si profit. Chirii prea mari probabil ca n-au,, ca n-au magazin in buricul Bucurestiului ca altii...

Problema mare este la ceilalti comercianti romani,, online sau nu,, care au adausuri comerciale de-a dreptul nesimtite! Exact ca-n industria textila... Preturi de la producator de 5 lei ajung sa se vanda in magazin  la 50lei!

Orice integrat are un pret de productie de cativa centi! cum ajung ele in ofertele romanesti la 80 de lei???

Ca majoritatea marfii e de la chinezi e clar,, ca e de calitate indoielnica iarasi e clar, dar de multe ori daca n-ai nevoie de "componente pentru racheta" merita sa te risti.  Sunt cazuri in care ai de reparat vechituri in care nu se merita investitii substantiale..mivarom e sotutia perfecta. Asta e si politica lor... si au succes! Sunt multi care n-au bani,dar au pasiune si satisfactia lucrului facut cu mana lor!

Link spre comentariu

Orice integrat are un pret de productie de cativa centi! 

:85  :92 ... amice ,  apuca-te  de  orice  altceva ,  dar  nu  de  electronica .  sa  fugi  ca  de  dracu`  in  toata  viata  ta  de  orice  aparat  electronic . pentru  linistea  si  sanatatea  ta  personale ,   sa  nu  intri  niciodata  intr-un  magazin  de  componente  electronice ,  iar  daca  ,  totusi ,  te  impinge  necuratul   o  faci ,  sa  nu  care  cumva  sa  intrebi  vreodata  cam  cit  costa  un  procesor oarecare ,  o  jungla  sau  un  uoc .  daca  vezi  asa  ceva  pe  vreo  strada ,  e  recomandat  sa  traversezi  pe  partea  cealalta  a  drumului ... :rzb   

intreaga  ta  postare  nu  este  decit  o  reclama  directa  , absolut  jenanta  de  altfel  si  cu  argumente  puerile  ,  la  acest  magazin  . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Odata ce ai deja linia de productie si toata documentatia necesara si faci 1 milion de bucati cred si eu ca intregul cost al materialelor si al energiei consumate nu e mai mare de cativa centi pe bucata.

Link spre comentariu

Cu preturile nu-i nimic dubios. Daca te uiti la  ofertele de pe ebay de la chinezi constati ca au preturile comparabile.. cand le comanzi in cantitati mai mari ai discount-uri deci iese si profit. Chirii prea mari probabil ca n-au,, ca n-au magazin in buricul Bucurestiului ca altii...

Problema mare este la ceilalti comercianti romani,, online sau nu,, care au adausuri comerciale de-a dreptul nesimtite! Exact ca-n industria textila... Preturi de la producator de 5 lei ajung sa se vanda in magazin  la 50lei!

Orice integrat are un pret de productie de cativa centi! cum ajung ele in ofertele romanesti la 80 de lei???

Ca majoritatea marfii e de la chinezi e clar,, ca e de calitate indoielnica iarasi e clar, dar de multe ori daca n-ai nevoie de "componente pentru racheta" merita sa te risti.  Sunt cazuri in care ai de reparat vechituri in care nu se merita investitii substantiale..mivarom e sotutia perfecta. Asta e si politica lor... si au succes! Sunt multi care n-au bani,dar au pasiune si satisfactia lucrului facut cu mana lor!

tu vezi ce postezi? daca nu ai habar de comert nu te baga eu decit sa cumpar 10bucati de tranzistori si dau 50 ron pe toti 10 si merg o zi mai bine dau 50 roni si merge 2 ani fara probleme 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări