daniel_88 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 A cumparat recent cineva bu808dfx jv ?Vreau o parere sa stiu ce fac. Am cumparat eu si a fost bun...nu iti recomad pe cel de la ALIEN Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 la mine au mers perfect si5388 si 808cu jv in coada. si in general toate piesele de acolo mi-au mers,cu cateva excepti. de ex.am luat odata niste bc649 parca,si erau toti sarma. 1 Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Depinde cand ati cumparat c5388.Ia uitati-va la ultimul comentariu. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Am cumparat eu si a fost bun...nu iti recomad pe cel de la ALIEN Astia ''straini''(Alien) cam ...fierb si nu prea sant ok!! Restul...dupa pret si calitate!!! Link spre comentariu
Mondan Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Au și piese bune, mai bagă și făcături.Cel mai bine este să citiți comentariile celor care au mai cumpărat, sunt pe bune.Dacă vedeți multe păreri negative.....e clar. Comentariile alea le modereaza. Din ce am observat eu, unde le sterg si le lasa pe care le convin. Link spre comentariu
ionel sm Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Am luat 2sc5388 jv pe 4aprilie.Pana acum am pus 4bucati care au mers.Pe langa plasele care le-am luat mai se intampla si lucruri bune.Am pus poza ,daca se incumeta cineva sa ia si-i da alt model sa nu ma-njurati. Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Am luat 2sc5388 jv pe 4aprilie.Pana acum am pus 4bucati care au mers.Pe langa plasele care le-am luat mai se intampla si lucruri bune.Am pus poza ,daca se incumeta cineva sa ia si-i da alt model sa nu ma-njurati. am pus unul exact ca-n poza si merge vad de cateva luni,bineinteles cu un cond de 33 uf in baza de calitate.la proba era caldut,pe un amarat de radiator mai mult din tabla. Link spre comentariu
ionel sm Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Asa e uneori mai functioneaza. La firma asta e la fel ca la alba ..neagra.S-ar putea sa comanzi asa ceva ,se termina lotul si cine stie ce primeste. Atunci as putea primi bobarnace .....O poza face cat o mie de cuvinte...zic eu Link spre comentariu
Vizitator Bluewing Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Cu preturile nu-i nimic dubios. Daca te uiti la ofertele de pe ebay de la chinezi constati ca au preturile comparabile.. cand le comanzi in cantitati mai mari ai discount-uri deci iese si profit. Chirii prea mari probabil ca n-au,, ca n-au magazin in buricul Bucurestiului ca altii... Problema mare este la ceilalti comercianti romani,, online sau nu,, care au adausuri comerciale de-a dreptul nesimtite! Exact ca-n industria textila... Preturi de la producator de 5 lei ajung sa se vanda in magazin la 50lei! Orice integrat are un pret de productie de cativa centi! cum ajung ele in ofertele romanesti la 80 de lei??? Ca majoritatea marfii e de la chinezi e clar,, ca e de calitate indoielnica iarasi e clar, dar de multe ori daca n-ai nevoie de "componente pentru racheta" merita sa te risti. Sunt cazuri in care ai de reparat vechituri in care nu se merita investitii substantiale..mivarom e sotutia perfecta. Asta e si politica lor... si au succes! Sunt multi care n-au bani,dar au pasiune si satisfactia lucrului facut cu mana lor! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Orice integrat are un pret de productie de cativa centi! ... amice , apuca-te de orice altceva , dar nu de electronica . sa fugi ca de dracu` in toata viata ta de orice aparat electronic . pentru linistea si sanatatea ta personale , sa nu intri niciodata intr-un magazin de componente electronice , iar daca , totusi , te impinge necuratul o faci , sa nu care cumva sa intrebi vreodata cam cit costa un procesor oarecare , o jungla sau un uoc . daca vezi asa ceva pe vreo strada , e recomandat sa traversezi pe partea cealalta a drumului ... intreaga ta postare nu este decit o reclama directa , absolut jenanta de altfel si cu argumente puerile , la acest magazin . Editat Noiembrie 26, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Odata ce ai deja linia de productie si toata documentatia necesara si faci 1 milion de bucati cred si eu ca intregul cost al materialelor si al energiei consumate nu e mai mare de cativa centi pe bucata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Cu preturile nu-i nimic dubios. Daca te uiti la ofertele de pe ebay de la chinezi constati ca au preturile comparabile.. cand le comanzi in cantitati mai mari ai discount-uri deci iese si profit. Chirii prea mari probabil ca n-au,, ca n-au magazin in buricul Bucurestiului ca altii... Problema mare este la ceilalti comercianti romani,, online sau nu,, care au adausuri comerciale de-a dreptul nesimtite! Exact ca-n industria textila... Preturi de la producator de 5 lei ajung sa se vanda in magazin la 50lei! Orice integrat are un pret de productie de cativa centi! cum ajung ele in ofertele romanesti la 80 de lei??? Ca majoritatea marfii e de la chinezi e clar,, ca e de calitate indoielnica iarasi e clar, dar de multe ori daca n-ai nevoie de "componente pentru racheta" merita sa te risti. Sunt cazuri in care ai de reparat vechituri in care nu se merita investitii substantiale..mivarom e sotutia perfecta. Asta e si politica lor... si au succes! Sunt multi care n-au bani,dar au pasiune si satisfactia lucrului facut cu mana lor! tu vezi ce postezi? daca nu ai habar de comert nu te baga eu decit sa cumpar 10bucati de tranzistori si dau 50 ron pe toti 10 si merg o zi mai bine dau 50 roni si merge 2 ani fara probleme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum