Vizitator fonomatu Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Sunt cam la un sfert de preț decât oriunde pe alt undeva. De ex. TDA7265-ST (http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/tda7265-p-1453). Dacă caut chipul pe net, nu găsesc modelul cu -ST în coada la producător (care însa se numește ST) și pe nici unde pe alt undeva. Deci ce reprezinta acel ST oare, e chiar producătorul? Sau e o păcăleala la denumire care acoperă un rebut, clona sau altceva? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 E cam loterie cu ce iei de acolo.ST da e teoretic producătorul desi in ziua de azi mai știi? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 De obicei finalii audio de acolo merg de cele mai multe ori. Daca vezi acelasi model de integrat / tranzistor la acelasi magazin intotdeauna sa-l cumperi pe cel mai scump, ai sanse mai mari sa si mearga. Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 TDA7265-ST este un cod intern al magazinului . La multe magazine de la noi și de afară codul intern este ( ușor ) diferit de codul producătorului. În rest , nu comentez. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 acum 2 ani aveam nevoie de un TDA8588BJ pt un radiocd auto sony. peste tot acest integrat sarea bine de 80 lei,doar aici era la 37 lei. am riscat si l-am comandat si spre surprinderea mea era chiar cel din poza,adica original NXP( NEW EXPERINCE PHILIPS).si aparatul a functionat iar. de atunci am tot comandat de la ei diferite integrate si tranzistoare si conzi (uc3842 st; mc44608p40; tda16846p; md1803 st, bu808dfi jv; 2sc5388 jv) toate au fost ok. am comandat si multe telecomenzi ,acumulatori,tunere si consumabile si am fost multumit. pana acum pt mine aceasta firma ste ok. de ce sunt preturile la jumatate fata de concurenta nu este treaba mea. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Au și piese bune, mai bagă și făcături.Cel mai bine este să citiți comentariile celor care au mai cumpărat, sunt pe bune.Dacă vedeți multe păreri negative.....e clar. Au prețuri mici pentru că au adaos mic, față de alte firme, dar sunt conștienți că vând și prostii pe lângă marfa bună. Referitor la marcarea unor componente, îmi amintesc ce spunea cineva care comandase tranzistori pentru deflexie orizontală de la un chinez.Printre altele chinezul îl întrebase ce model dorește să fie scris pe tranzistori, că poate marca orice... Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 80-90% din marfa cumparata de la ei a fost ok,la7848 2buc din 4 au fost ok din acelasi lot(dar cred ca nu se pune nu stiu daca este magazin care sa garantez acest circuit)2sd1555 facatura fara rezistenta b-e,si un condesator de 100mf 450v care a explodat la montare,cred ca era notata polarizarea invers,in rest ok Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 eu tot de la ei iau tot ce se poate ..daca nu au ei mai apelez si la concurenta pana acum totul a fost ok ..au ei si ceva facaturi dar la pretul pe care il au ..ce mai vrei ???? Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Au și piese bune, mai bagă și făcături.Cel mai bine este să citiți comentariile celor care au mai cumpărat, sunt pe bune.Dacă vedeți multe păreri negative.....e clar. Au prețuri mici pentru că au adaos mic, față de alte firme, dar sunt conștienți că vând și prostii pe lângă marfa bună. Referitor la marcarea unor componente, îmi amintesc ce spunea cineva care comandase tranzistori pentru deflexie orizontală de la un chinez.Printre altele chinezul îl întrebase ce model dorește să fie scris pe tranzistori, că poate marca orice... problema este ca mai sunt si de astia care habar nu au sa inlocuiasca o piesa,o bubuie si vai,nu cumparati sunt stifturi....si daca este un singur comentariu de acest fel,te cam pune pe ganduri. intr-adevar, sunt si stifturi pe acest site,dar ma gandesc ca depinde si de loturi. oricum CTC-ul nu mai exista.dar sunt si avantaje: preturile sunt totusi mici si trimite si cu posta. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) problema este ca mai sunt si de astia care habar nu au sa inlocuiasca o piesa,o bubuie si vai,nu cumparati sunt stifturi....si daca este un singur comentariu de acest fel,te cam pune pe ganduri. intr-adevar, sunt si stifturi pe acest site,dar ma gandesc ca depinde si de loturi. oricum CTC-ul nu mai exista.dar sunt si avantaje: preturile sunt totusi mici si trimite si cu posta. perfect adevarat ce spui,...am vazut ca sunt multi habarnisti care inlocuiesc piesa x fara sa faca alte verificari si daca nu functioneaza inseamna ca este stift. am comandat de la multe magazine online dar acestia au cele mai mici preturi si trimit cu posta ramburs ,cel mai ieftin transport si comanda este de minim 25 lei. Editat Octombrie 24, 2014 de bobo Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 A cumparat recent cineva bu808dfx jv ?Vreau o parere sa stiu ce fac. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Am cumparat de curand echivalentul 2SC5388 , m-am obisnuit cu el pentru ca BU808 mereu dispare de pe stoc , si sunt buni ... Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Cu ce terminatie 2sc5388? pentru ca nu-mi plac comentariile despre ele.Acum vad ca au bu 808 jv si nu prea sant comentarii negative. Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Cumparati 2SC 5388 JV ,doar acestea! , cu 808 sau 5388 simple sau alta terminatie am avut probleme! Din cele mentionate am cumparat , in timp , peste 40 bucati si nu am avut niciodata probleme , cu celelalte da! Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Eu am avut odata probleme cu 2sc5388 jv luati de la o firma din Constanta.Probabil depinde de lot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum