cristian_98 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Din ce am inteles, simptomele din titlu se regasesc la chipseturile ce trebuie relipite. Am vre-o sansa sa fac asta acasa? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Sa repari chipsetul defect acasa? Pe termen lung, absolut deloc. Ai sanse sa o faci sa mearga 1 zi sau 1 saptamana, pe urma poti sa-ti iei adio. Placa e prea veche, nu are rost sa mai bagi bani in ea. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Am descoperit ca aveam ceva probleme la monitor....acum am doar 5 dungi rosii pe ecran...cum se poate face aceasta relipire, chiar daca tine 1 zi , 1 o saptamana...? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Aceeasi parere o am si eu, nu merita restaurata (investit in ea) decit daca are valoare sentimentala sau de colectie. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Are o oarecare valoare pentru mine, de aceea tin sa o fac, chiar daca e ieftina si invechita. Observ ca atunci cand se incalzeste bine placa videp, dungile dispar, totul ok, mai apar, dispar iar...etc. Necesita neaparat relipire? Link spre comentariu
voodoo Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Necesita neaparat relipire? Da dar relipirea asta se face controlat . Acasă ... nicio şansă . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum