Vizitator milw0rm Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Salut, Sunt interesat sa cumpar o pereche de boxe standfloor la SH. Am gasit un site interesant din romania si au multe modele pe stock. Ma puteti ajuta in alegerea unei pereche de boxe ok ? eu ma oprisem la urmatoarele doua modele 1) model full range custom made cu difuzoare Tang Band fullrange http://www.power-zone.ro/produse/_Boxe_perechi_de_incinte_acustice/1022_Boxe_TB_custom_made.html 2) sau o pereche de boxe canton ergo 70, care atunci cand au fost noi au costat aprox 1700usd http://www.power-zone.ro/produse/_Boxe_perechi_de_incinte_acustice/851_Boxe_Canton_Ergo_70.html sunt dispus si la alte recomandari intr-un buget de 800 lei. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Mă întreb de ce ar fi costat 1700$ astfel de boxe simpliste. Tot acolo găseşti Heco PS120, mai ieftine şi mai bune, făcute tot de Braun ca şi Canton, Saba, BASF, Grundig, Quadral... etc. Sau Arcus. Trebuie doar să înlocuieşti cond electrolitici din filtre cu unii mkt, mkp, ca la toate boxele vechi. Editat Octombrie 17, 2014 de zal Link spre comentariu
Vizitator milw0rm Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 alte recomandari ce aveti de pe acel site? eu as fi preferat o pereche standfloor. De ce spuneti ca acele canton sunt simpliste? Eu recunosc nu prea sunt un mare priceput in acest domeniu. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 In mod sigur NU FR-urile alea custom mare, decat daca le asculti si iti plac. Recent am trecut pe acolo sa cumpar un amplif 5.1 canale. L-am testat pe ce aveau ei mai bun, niste quadral mari pe 3 cai 10" pe bas, o medie si un ribbon. Sunetul era bun ca si echilibrare, dar basul lasa de dorit la cat de mari erau boxele. Starea estetica buna, exceptie facand zgarieturile, dar se pot remedia. Alea le-as recomanda, dar din cate tin minte se invarteau in jur de 3000 lei, ceea ce e cam mult. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Soluţie ieftină cu impact vizual, un dif de bas e folosit şi ca medie, nu e o medie nativă, probabil e tras din filtru să sune acceptabil. Link spre comentariu
Vizitator milw0rm Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 am uitat sa spun ca bugetul este de max 800 lei. Din aceasta cauza ma gandeam la acele 2 variante Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 E o configuratie pt sporirea basului. Unul din difuzoare functioneaza numai pe bas, celalalt pe medii. Niste difuzoare bune pot face multe. Astea ca nu-i media dedicata sunt povesti de adormit copiii. In orice caz nu poti avea mofturi de genul la 800 lei. In rest boxele se judeca ascultandu-le, nu din poze. Nu am idee in ce stare sunt dupa atatia ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum