Vizitator macedonski Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 (editat) buna am urmatoarea problema am legat in doza 2 becuri unul in camera celalalt pe hol si , o priza pe hol merge si becul si prizele iar in camera merge prizele dar nu merge becul cand am pus creionul de faza pe dulie imi aparaea tensiune si pe faza si pe nul. cred ca am legat ceva gresit in doza , dar de ce nu mi-a aruncat sigurantele? cum pot remedia fara sa desfac doza pentru ca e sub un tavan fals iar ca sa ajung la ea trebuie sa desfac tavanul nu pot inversa firele in intrerupator? de ce se apride fazometrul si pe faza si pe nul cand il pin pe dulie? daca duc fir de nul din alta doza direct la dulie si il anulez pe unul care vine tensiune ce se intampla? daca ma poate ajuta cineva urgent va multumesc Editat Octombrie 15, 2014 de macedonski Link spre comentariu
marius_3004 Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Pfuai! ,,Fazometrul" se poate aprinde ori ca ai doar faza pe ambele fire din dulie ori pentru ca se induce vreo tensiune de undeva ori daca ai pus,,fazometrul" si ai avut becul in fasung ti-a dat intoarcere prin bec caz in care iti lipseste nulul la dulie.Ia un bec pus intr-o dulie cu doua fire lungi ,gaseste un nul in alta doza ,legi un fir de nulul ala si cu celalalt fir mergi si pune pe rand pe firele de la dulie,asa o sa vezi ce-ti lipseste.Desi cred ca cel mai recomandat e sa chemi pe cineva care se pricepe,in cel mai bun caz te alegi cu parul cret,in cel mai rau o sa-mi para rau ca ti-am dat sfaturi. Link spre comentariu
valica Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Probabil un fir de la bec l-ai trecut prin priza din greseala, si ai intoarcere de la un consumator din priza respectiva, cel mai bine chemi un electrician. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Posteaza o schema electrica cu situatia de pe teren (legaturile care sunt acuma ) Noi o vom modifica cu corectiile necesare Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 daca ai facut incalceala in doza ..musai trebuie desfacauta si remediata problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum