K1nderu Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Nu credeam ca asta sa fie problema din cauza driverelor sata,desi banuiam ceva,oricum nu-mi trebuie placa de retea,unitatea asta o sa aibe adaptor wireless dar am si o placa de retea separata. Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Numai asrock poate sa scoata o placa de baza cu certificare windows vista ready,dar la suport sa fie doar windows xp.Oricum,e ciudata placa de baza,eu folosesc un core2duo in combinatie cu ddr1 .Functioneaza bine. Link spre comentariu
K1nderu Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Merge core2duo pe placa asta? Am vazut in CPU support ca nu e core2duo prin lista,o sa descarc un window xp cu drivere sata incluse ca n-am decat 1gb ddr1 Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 (editat) eu am pe asta : 775Twins-HDTV R2.0 .Vad ca e o versiune imbunatatita,suporta cateva core2duo/ .Scrie conroe sub socketul de la procesor. Editat Octombrie 16, 2014 de Den Link spre comentariu
K1nderu Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Cam multa bataie de cap cu driverele astea sata,am descarcat un xp clean si i-am integrat driverele cu nlite,acum merge,va multumesc tuturor pentru sfaturi,numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum