riderinblack Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Da, merge cu ambele (testat, evident). Link spre comentariu
Angel-boy Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Ai mai rezolvat ceva cu lenovo , am si eu un laptop si aceiasi problema, nu face nimic, multumesc Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 incearca cu biosu si apoi e spui ce zice placa Link spre comentariu
Angel-boy Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 nu am unde sa fac bios momentan , dar eram curier daca a rezolvat problema cu biosul . multumesc. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 nu am reusit sa scriu biosul deoarece clientul era foarte grabit. Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 scrierea biosului dureaza maxim 10 min cu tot cu dezlipit si lipit memeorie la loc Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 asa este dar nu am avut programator si pana l-am comandat clientul a luat laptop-ul. P.S dar acum am programator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum