MifTy Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 ...le dau in bass... si-o sa aiba soprana voce de urs(oaica)... :smt005 Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 am terminat astazi filtrul, cu tot cu testare pe osciloscop, cu semnal din calculator, arata splendid, nu distorsioneaza, sunt foarte multumit de el Te rog fa urmatorul experiment (te rog asta fiindca nu am osciloscop) : la oricare dintre cele 2 frecvente de taiere vizualizeaza simultan - asta daca ai osciloscop cu 2 spoturi - cum sunt semnalele de iesire in faza sau in antifaza, fiindca nu sunt sigur cum sa leg corect ca polaritate dif-ul de medii.din punct de vedere economic nu prea e... se adaugă şi 3 perechi de cabluri care duc la o boxă...in cazul meu doar 4 fire fiindca folosesc o masa comuna la toate cele 3 difuri, celelalte trei fiind firele calde.Pt aceia ce vreau sa construiasca acest filtru pun o imagine cum arata cablajul meu (doar fata placata) - l-am facut ca 3 TDA2030 sa incapa pe un radiator de procesor :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum