nonyhaha Postat Decembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2006 dezavantajul e că trebuie să faci 6 amplificatoare perfect identice.deci tu aici ce zici?nu enevoie de 6 amplifuri identicesi eu ce tiam raspuns?si ce nu ai inteles?sa dezbatem, Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 21, 2006 Partajează Postat Decembrie 21, 2006 auzi, un amplificator stereo are 2 canale, da??deci are câte un amplificator (monofonic) pe canal, ok???ce e de dezbătut aici?? :goodman: Link spre comentariu
nonyhaha Postat Decembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2006 bai, nu te supara acum, dar tu intelegi ca ai spus ca am nevoie de 6 amplificatoare perfect identice? sau tu prin perfect identice intelegi 2 de 400, 2 de 300 si 2 de 150?!?!?!sau poate prin perfect identice intelegi 2 canale pe irfp-uri, 2 pe stk-uri si 2 pe tda7294?!?!?!?!eu in schimb, prin perfect identice, inteleg cu aceeasi schema electrica, aceeasi alimentare, putere, si asa mai departe...acum.... Link spre comentariu
wwwglro Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 Salutare.Cum as putea folosi schema asta de filtru activ daca am deja amplificator separat? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Decembrie 26, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2006 pai faci filtrul, la care ai: intrare, si iesire p3 3 cai,fiecare iesire o bagi intr-un amplificator , iar iesirea fiecarui amplificator vine in cate un difuzor.sa ai grija sa nimeresti frecventele inalte cu tweeterele si frecventele medii cu difurile de medii, sa nu cumva sa parlesti difuzoarele Link spre comentariu
nonyhaha Postat Decembrie 28, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2006 am terminat astazi filtrul, cu tot cu testare pe osciloscop, cu semnal din calculator, arata splendid, nu distorsioneaza, sunt foarte multumit de el :Do sa ii fac si poze mai in colo Link spre comentariu
wwwglro Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 Problema este ca nu am decat un singur amplificator (stereo) - boxele sunt pe 3 cai cu foltra pasive in ele. As fi vrut sa fac shema asta de filtru activ dar ar mai trebui sa fac vreo 2 amplificatoare...Altfel nu se poate? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 nu, nu se poate...ideea e că e mai ieftin să foloseşti un amplificator stereo, şi să pui filtre pasive între el şi difuzoare, decât să faci 3 etaje de amplificare pentru fiecare canal... de-asta nu se prea foloseşte aşa ceva... Link spre comentariu
nonyhaha Postat Decembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2006 avand in vedere ca eu aveam deja cutiile si transformatorul, am iesit maie ieftin cu filtru activ decat cu pasive acum depinde pe ce amplificare mergi, Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 dacă vrei neapărat sonorizare serioasă, şi să ai control absolut asupra benzilor de frecvenţe redate, e cea mai bună soluţie, din punct de vedere tehnic!din punct de vedere economic nu prea e... se adaugă şi 3 perechi de cabluri care duc la o boxă, sau 6 boxe separate, fiecare cu difuzorul ei...(văzusem odată, pe vremea lu ceaşcă, cam prin 85-86, un catalog japonez de scule hifi, la un vaporean, vecin de bloc. îţi curgeau balele când vedeai drăciile alea... şi când vedeai preţurile, şi le "traduceai" în dolari, înţepeneai!! japonezii nu s-au oprit niciodată din făcut linii audio cu tuburi, şi evident că nu discutăm de celebrele PCL86, ci de tuburi proiectate, vorba aia, în stil japonez... ei, în catalogul ăla am văzut aşa ceva (linii audio cu 3 căi separate), şi ăla era de, vorba aia, "consumer hi-fi", nu "profi") Link spre comentariu
nonyhaha Postat Decembrie 30, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2006 poza cu filtrul terminat, transformatorui ecranat de mine condensatorii de 33000 uf la 16v, Link spre comentariu
wwwglro Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Nu merge sa fac un filtru opreste banda si sa las basii si inaltele sa treaca? (fac doua montaje din astea si scap mai ieftin - cu pretul disparitiei mediilor)... Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Si daca nu mai ai medii, ce faci cu vocile? De ce mai faci filtru activ atunci? Link spre comentariu
wwwglro Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 ...le dau in bass Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 folosind schemele de pe linkul pe sillicon chip, poti face orice fel de filtru activ, cu orice frecventa de taiere iti doreste inimioara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum