Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare microfon Siemens

Vizitator Sa iaj

Postări Recomandate

Vizitator Sa iaj

Buna ziua si bine v-am gasit!

A.S Sper ca nu am gresit sectiunea sau ca e ok sa postez aici, imi cer scuze in caz contrat.

Am achizitionat recent un microfon vechi, mi s-a spus ca ar fi de radio, dar din pacate nu gasesc nicaieri detalii despre el pe net. Daca il recunoaste cineva si ma poate ajuta cu ceva detalii, gen din ce an e, daca se poate repara - exista pe undeva "reparatii microfoane" (am inteles ca nu functioneza si nu stiu sa-l probez, nu stiu ce mufa are sau de ce fel de mufa e nevoie pentru conectare), detalii de acest gen.

Am atasat si cateva poze, este exact acest microfon in ele.

Multumesc,

post-237571-0-93982300-1413311246_thumb.jpg

post-237571-0-56267100-1413311253_thumb.jpg

post-237571-0-38034600-1413311261_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

Top autori în acest subiect

• zal

zal 1 postare

Imagini postate

Vizitator Sa iaj

Cu microfonul m-am lamurit pana la urma, ar fi asemanator cu cel de aici:http://www.radiomuseum.org/r/siemens_6_s_ela_12386sela123.html.

Am alta intrebare insa: imi poate spune cineva ce fel de adaptor/cablu imi trebuie pentru el? Este mai sus o poza cu mufa lui. As vrea sa-l conectez la pc (prin mufa jack), dar nu reusesc sa-mi dau seama ce fel de mufa este cea in care ar trebui sa intre cablul microfonului.

Imi poate spune cineva, va rog?

Multumesc,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări