crexy Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 salut am gasit sa cumpar la un lautar sa cumpar acest amplificator ....lam auzit in actiune si e super ...vrea 300 euro pe el .... http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN ce parere aveti ? face banii ? Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 23, 2006 Partajează Postat Decembrie 23, 2006 poate cam mult ... dar pot sa zic ca este o minune ampul ala :supz: tot rupe. am sonorzat odata un concert cu unul ... cu 4 boxe eminence suna impecabil .. si te scapi de grija mixajului cu aladaca poti sa negociezi putin ia-l!!! :partyman: Link spre comentariu
crexy Postat Decembrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2006 neinvins ...ce putere are traful din el ? Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 :toimonster: ............ pare rau .. nu as putea sa iti spun.doar l-am imprumutat o data de la un tip.nu am avut vreme sa il studiez .. am sonorizat concertul respectiv si l-am dus inapoi.eu zic ca daca ai posibilitatea de a-l cumpara, merita. este o scula serioasa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum