Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

circuit integrat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

4

• neluelectron

3

• UDAR

2

• palcu ion

2

Top autori în acest subiect

poate fi orice 2822m,n-are importanta ce este scris inainte

incearca la miv...,costa 0.7lei dar trebuie comanda de 25+transport

daca esti din buc e mai simplu...dar daca nu stim domiciliul....cauta singur mai ieftin

Link spre comentariu

Da, dar dacă vă uitați mai atent la condițiile de livrare, vedeți că au comanda minimă de 25 Lei, la care se adaugă și prețul transportului, minim 7,5 Lei.Mai puneți la socoteală că ăștia mai vând și făcături (spun și din proprie experiență) și vă dați seama că nu merită să cumperi de acolo integratul.E aproape imposibil să nu-l găsiți la vre-un magazin de piese.

Link spre comentariu

Nu fac reclamă niciunui magazin anume, nu am interese la niciunul  :rade:

Am cumpărat și de la unul și de la altul, am pus doar în balanță și seriozitatea unor magazine online.Față de unele care vând ceva mai scump, dar nu dau țepe și oferă și anumite garanții la piesele pe care le vând.

Link spre comentariu

Nici n-am zis că face cineva reclamă - ar fi împotriva regulamentului .

Am  ridicat doar un deget asupra unei dispute care părea a avea caracter comercial.  Sper că nu am supărat pe nimeni . 

Link spre comentariu

sa nu uitam ca la m...m au cele mai bune preturi ..chiar daca mai aduc si ei ''chinezerii''dar la pretul ala ..ce mai vrei ..si comanda min e de 25 ron ..e ok ...se merita sa ti faci stocul cu ceva componente de care ai nevoie ..condesatori ..ceva rezistente ..un bu si altele de care ai nevoie ...eu asa fac ori astept sa am mai multe la comanda ori imi iau in plus sa fie ..la pretul la care e ..poti sa ti iei 5 buc si le ai pe viitor ..

Link spre comentariu

Nu zic că nu au și lucruri bune, eu mai cumpăr de la ei din când în când.Dar trebuie citite și părerile altor cumpărători care au mai luat piesa dorită. Veți vedea că nu sunt doar favorabile, semn că nu sunt trucate cum fac alte site-uri de gen, care au doar laude.La unele aparate sunt două aprecieri și douăzeci de reclamații  :rade:

Totul e să nu te arunci cu prea multă încredere și să întrebi și pe alții. Acum, referitor la integratul TDA2822, se face în multe feluri marcarea lui, dar contează numărul să fie același.

Situația se repetă la multe componente, de multe ori se scriu pe ele nume fanteziste, dar seria e de bază.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări