Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda RCW(Remote Controller World)

surubarila

Postări Recomandate

Acum 5 ore, ionel1959 a spus:

Am cumparat 10 telecomenzi de acest gen de la Ca***n  Dis*****ion   .Maijoritatea sunt blocate.Unele care au putut fi scrise am mers pe moment dupa care sau blocat.Dintre simtome   Ledul pulseaza continu la introducerea bateriilor.,,,,daca apesi un buton se stinge si nu mai face nimic .La unele sta tot timpul aprins.Cu MFY sau Longer nu am avut niciodata probleme.

la cele ce palpaie ledul la introducerea bateriilor puneti o memorie goala noua,daca sant acea varianta cu memorie smd 24cxx ,la mine au mers dupa schimbarea memoriei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

12

• dan cod

8

• iuliantv

7

• Florinel TV

5

Top autori în acest subiect

• 10 luni mai târziu...
**cand se blocheaza: apasati in acelasi timp tastele stanga-dreapta(de pe mijloc), scoateti o baterie din cele doua cu tastele apasate si apoi reintroduceti bateria cu tastele apasate.In acest moment se reseteaza telecomanda.
O zi buna,
Dodoiu Toni**

Acesta este raspunsul primit de la firma de unde am luat telecomenzile.Am incercat si nu e valabil.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
La 24.10.2018 la 22:28, iuliantv a spus:

la cele ce palpaie ledul la introducerea bateriilor puneti o memorie goala noua,daca sant acea varianta cu memorie smd 24cxx ,la mine au mers dupa schimbarea memoriei

Mai dati-mi si mie o idee pt aceste telecomenzi ca si acum stau cu ele.Ce am incercat la ele n-a mers/

Link spre comentariu

nu mai stiu de unde exact,se intampla acum 2 ani,de atunci nu am mai comandat ,stiu ca mi-a trebuit si alt ,,programator,,multe din ele mergeau cateva minute,dupa care se blocau si emiteau ,fara ca vre-o tasta sa fie apasata,scoteam bateriile,altfel nu-si revenea,indiferent de starea bateriilor,si altele pe tasta p+ facea alta functie decat cea de schimbare canal,

Link spre comentariu

RCW-urile astea daca sunt cele cu contacte pastile metalice lipite cu banda adeziva pe placa : ledul semnalizeaza continuu , dupa dezlipirea acelei benzi deci eliminarea contactelor nu mai semnalizeaza , problema este cu acele contacte

Link spre comentariu

Ati avut dreptate.Acum depistasem si eu si venisem intins ca sa dau informatia.ati stiut de ea inaintea mea.Nu stiu cum s-ar putea remedia.O fi din lipiciul acela sau din pastile.As fi lipit pastile dintr-alea de la set reparat telecomenzi dar cauciucul n-are elasticitatea necesara pt acele butoane.

Link spre comentariu

Eu am cumparat de la miva 50 buc. si au fost doar doua cu probleme, restul au mers ok, mai am si acum una la care o folosesc eu, acum nu am mai cumparat ca nu am mai avut cereri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări