surubarila Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Sanatate permanenta!Am primit azi tc.mentionata ca echivalenta a telecomenzii IRC 81389 pt tv. Palladium sasiu Orion Professional 4400.Nu reusesc sa accesez functia de cautare/memorare canale TV,in rest e OK.Pe Net am gasit c-ar fi RCW 4/1 si e programabila.Daca ati mai intalnit o astfel de tc. va rog sa-mi dati ceva detalii despre cum se programeaza.Multam!P.S. pozele gasite pe net nu sunt clare si nici aparat foto n-am,scuze. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Eu am dat multe asemenea telecomenzi.Trebuie softul si programatorul pentru ea. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Ati primit-o gata programata pentru modelul respectiv de tv?!?! De programat....cum vi s-a spus mai sus!! Editat Octombrie 14, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Va multumesc pt.sfaturi!Da, era deja programata d-le Bughiu. Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 intra aici descarci softul,cumperi programatorul si...succes http://www.clurc.net/ Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Azi am trimis-o inapoi la magazin,au spus ca o reprogrameaza desi datele despre TV le-am dat de prima data.Sa vad ce iese apoi in functie de costuri o sa incerc solutia d-lui Palcu Ion caruia ii multumesc.O intrebare de novice la capitolul tc.-se citesc codurile tc. originale si se copiaza in cea programabila,sau cum? Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 ARE FUNCTIE DE INVATARE TASTA CU TASTA si apoi se poate adauga in baza de date proprie fara tv linga tine e greu sa nimeresti programul adecvat Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Multam!Am pus tc.IRC81389 in "cumparari" si colegul Iuliantv mi-a recomandat MFY cu niste coduri.Ar putea fi o solutie?Pe banii mei,pe barba mea.... cum zice cantecul,daca nu iese reprogramarea. Link spre comentariu
Vizitator livius2000 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Eu am dat multe asemenea telecomenzi.Trebuie softul si programatorul pentru ea. Salut Dan! Am descarcat softul pt senzorul RCW luat de la Sibiu dar cred ca nu e compatibil...Ai alt soft? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Am soft care merge dar doar luni il pot pune.Am terminat pe saptamana asta cu lucrul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Salut Dan! Am descarcat softul pt senzorul RCW luat de la Sibiu dar cred ca nu e compatibil...Ai alt soft? Descarcal de aici RCW electronic ir4012 rar Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Am cumparat 10 telecomenzi de acest gen de la Ca***n Dis*****ion .Maijoritatea sunt blocate.Unele care au putut fi scrise am mers pe moment dupa care sau blocat.Dintre simtome Ledul pulseaza continu la introducerea bateriilor.,,,,daca apesi un buton se stinge si nu mai face nimic .La unele sta tot timpul aprins.Cu MFY sau Longer nu am avut niciodata probleme. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Nu am folosit niciodată RCW de la canton. Le iau de la Sibiu. Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Dar ati avut probleme cu ele? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Nu niciodată. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum