Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio 100w AB

Chiriac Dragos

Postări Recomandate

Nu mai fiti rai, poate omul a gresit ...

E clar ca acel ventilator nu se poate folosi direct la reteaua din Romania, dar poate omul vrea sa-l foloseasca exclusiv in America la reteaua de acolo ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Chiriac Dragos

9

• zal

6

• UDAR

5

• MaesTTro

2

Top autori în acest subiect

Adică rapid și bine timp de cîteva secunde ( sau minute , treacă de la mine )  până se arde ?

pe bune, udar , altceva in afara sa jignesti oamenii nu stii ? vrei sa spui ca nu sunt trafuri de la 220 la 110v ca ? 

Link spre comentariu

Dragul meu , nu doresc să te jignesc . dacă tu așa ai înțeles , îmi pare rău. Ce am făcut eu este - consider eu - o ironie nevinovată , chiar ai fost drăguț alegând un ventilator de 115V  în condițiile în care , pe același site , se oferă și modelul la 230V. Era , cred , mai simplu să recunoști că nu ai fost atent, nu erai singurul. 

M-am abținut ( cu greu ) să-ți comentez expresii de genul : 

”amplificator de 100w eventual rms” sau ”dar nu stiu de clasa de performanta , chiar daca scrie ab”  dar la chestia cu cercetarea , nu m-am putut abține . Iartă-mă , chiar nu am vrut să te jignesc. 

PS Dacă intenționai de la început să folosești un transformator menționai asta imediat după ventilator .

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Ventilatorul va fi " putin " subvoltat , daca va fi alimentat direct din cele doua secundare ( 40V AC + 40V AC ) si va fi foarte silentios !

Alegerea pare a fi foarte buna , nu mai fiti rautaciosi !

Link spre comentariu

Ptr un exemplu concret, în ampliful Fisher CA-276 e un ventilator de 120Vca alimentat din secundarul de 2x50Vca al trafo de reţea, comandat de un releu cînd temperatura radiatoarelor trece de un prag. Problema e de ecranare.

Editat de zal
Link spre comentariu

daca va fi alimentat direct din cele doua secundare ( 40V AC + 40V AC ) si va fi foarte silentios !

exact domnule victor , m-am gandit si la zgomot , cele de 220 suna ca un motor de avion pe benzina :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări