modoran Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Nu mai fiti rai, poate omul a gresit ... E clar ca acel ventilator nu se poate folosi direct la reteaua din Romania, dar poate omul vrea sa-l foloseasca exclusiv in America la reteaua de acolo ... Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Octombrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Adică rapid și bine timp de cîteva secunde ( sau minute , treacă de la mine ) până se arde ? pe bune, udar , altceva in afara sa jignesti oamenii nu stii ? vrei sa spui ca nu sunt trafuri de la 220 la 110v ca ? Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Dragul meu , nu doresc să te jignesc . dacă tu așa ai înțeles , îmi pare rău. Ce am făcut eu este - consider eu - o ironie nevinovată , chiar ai fost drăguț alegând un ventilator de 115V în condițiile în care , pe același site , se oferă și modelul la 230V. Era , cred , mai simplu să recunoști că nu ai fost atent, nu erai singurul. M-am abținut ( cu greu ) să-ți comentez expresii de genul : ”amplificator de 100w eventual rms” sau ”dar nu stiu de clasa de performanta , chiar daca scrie ab” dar la chestia cu cercetarea , nu m-am putut abține . Iartă-mă , chiar nu am vrut să te jignesc. PS Dacă intenționai de la început să folosești un transformator menționai asta imediat după ventilator . Editat Octombrie 14, 2014 de UDAR Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Ventilatorul va fi " putin " subvoltat , daca va fi alimentat direct din cele doua secundare ( 40V AC + 40V AC ) si va fi foarte silentios ! Alegerea pare a fi foarte buna , nu mai fiti rautaciosi ! Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Victore , ai dreptate , iartă-mă, nu mai fac . Dar volții ăia ai tăi , sunt eventual rms ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Pai nu sunt ai mei , ci ai lui Talema , vezi link-ul de pe prima pagina , asta ca sa lucram cu materialul clientului . Asta in cazul cand nu s-a speriat si a fugit de pe forum ... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Ptr un exemplu concret, în ampliful Fisher CA-276 e un ventilator de 120Vca alimentat din secundarul de 2x50Vca al trafo de reţea, comandat de un releu cînd temperatura radiatoarelor trece de un prag. Problema e de ecranare. Editat Octombrie 14, 2014 de zal Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 OK , m-ați omorât . Dacă doi îți spun ..... Păcat că OP nu știe că asta voia să facă... @zal Ești încă o dată o enciclopedie de amplificatoare ! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Să nu exagerăm, am mai desfăcut cîte ceva prin tinereţe. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat Octombrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2014 daca va fi alimentat direct din cele doua secundare ( 40V AC + 40V AC ) si va fi foarte silentios ! exact domnule victor , m-am gandit si la zgomot , cele de 220 suna ca un motor de avion pe benzina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum