maneaflorin Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Va salut, Am desfacut deunazi un motoras de vacuum (220V) de pe un echipament. Firul de 220 intra in motoras printr-o piesa f mica, cat o picatura de chihlimbar as zice. E arsa si i-au cazut si terminalele. De pe ea se mai vede 1N506xxxx unde xxxx ar putea fi orice altceva cu probabilitate mai mare spre 1TFN sau TFK Am facut o poza, dar foarte greu se poate descifra. Stiti ceva de asa ceva? Multumesc, Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 http://www.vishay.com/docs/86000/1n5059.pdf Link spre comentariu
maneaflorin Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Multumesc! Stiti cumva ce rol ar avea o dioda pe alimentare? Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Salut , poate fii pusa pentru a functiona motorul numai cu un sens de rotatie. Link spre comentariu
maneaflorin Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Da, vad acum ca ai avut dreptate cu sensul de rotatie. Daca vedeam mai devreme raspunsul, economiseam ceva timp. Piesa fiind innegrita, nu stiam cum a fost pusa. Am pus-o invers si merge corect acum. Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum