eugenbt Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 salut la toata lumea de pe forum. stie cineva o schema simpla pentru acest produs? http://www.f64.ro/products/description/PSS_03_Photo_Sensor-Receptor_Slave_Optic-InfraRed-pt_sincron_central_SYK_03_/index.html cand se aprinde blitzul de pe aparat, sa se aprinda si lumina "slave", un blitz sau un bec. cu stima, eugen Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 am gasit niste scheme, facute de Carl Vogt, am piesele din prima schema, urmeaza sa le lipesc (sper sa-mi mearga pistolul de lipit). voi incerca schema si voi posta rezultatele. cu stima, eugen Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Am construit astfel de blitz-uri satelit, montajul îl introduceam direct în blitz, și se alimenta din tensiunea de la bornele de sincronizare sau direct de pe condensatorul lămpii. Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 schema este mai complexa decat ce am gasit eu si presupune demontarea blitzului. am sperat sa mearga cele de mai sus. mi-a facut-o cineva pe a treia si nu functioneaza, se comporta ca si cum ar fi deschis tot timpul. incerc s-o mai bibilesc. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Atunci cele mai potrivite ar fi prima și a doua, având declanșare doar la impulsuri puternice și separare prin condensator a fotocelulei.Ultima (din cele trei) e o glumă e greșită din start, reacționează și la lumina ambiantă. Editat Octombrie 13, 2014 de validae Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 multumesc pentru sfat. le voi incerca pe primele. cu stima, eugen Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum