Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receptor optic slave

eugenbt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eugenbt

4

• validae

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am gasit niste scheme, facute de Carl Vogt, am piesele din prima schema, urmeaza sa le lipesc (sper sa-mi mearga pistolul de lipit). voi incerca schema si voi posta rezultatele. cu stima, eugen

post-220432-0-28258900-1413216878_thumb.jpg

post-220432-0-68119500-1413216954_thumb.jpg

Link spre comentariu
post-21106-139829590569_thumb.gif

Am construit astfel de blitz-uri satelit, montajul îl introduceam direct în blitz, și se alimenta din tensiunea de la bornele de sincronizare sau direct de pe condensatorul lămpii.

Link spre comentariu

schema este mai complexa decat ce am gasit eu si presupune demontarea blitzului. am sperat sa mearga cele de mai sus. mi-a facut-o cineva pe a treia si nu functioneaza, se comporta ca si cum ar fi deschis tot timpul. incerc s-o mai bibilesc.

Link spre comentariu

Atunci cele mai potrivite ar fi prima și a doua, având declanșare doar la impulsuri puternice și separare prin condensator a fotocelulei.Ultima (din cele trei) e o glumă  :rade: e greșită din start, reacționează și la lumina ambiantă.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări