78ATI Postat Octombrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Ma bucur ca subiectul este de interes. Nu am crezut ca voi incerca posibilitati de indepartare rugina. - In experienta cu electroliza am pus apa distilata. - am incercat si remedii naturiste (sare de lamaie, otet) functioneaza. Dar eu acum nu mai am rugina, am doar pete de diferite nunate gri. Nu mai este acea "culoare" ce se obtine dupa rectificare. Ma gandeam la o polisare...insa momentan ma voi multumii cu "blocul gri", insa pe viitor voi achizitiona o bucata ne nichel pur" si parctic voi depune o pelicula subtire pentru protectie si aspect. Va recomand tururor sa incercati, cu otet, cu sare de lamaie, cu pasta otet + bicarbonat de sodiu. Functioneaza! Insa strict la indepararea ruginii. Daca se doreste vopsire...este perfecta suprafata! Partea a doua a recomandarii: Multa, mult mai multa rabdare. procesul este unul de durata! Link spre comentariu
suspectu Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 nu merge polisharea ? Eu folosesc o caramida de polish albastra (aluminiu-inox scrie pe ea) si o panza cu carpa in flex si totul se curata perfect si ramane lucios fara sa rugineasca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum