ghimpe-- Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 Salut. Ma intereseaza un mediu de programare C (C++, C#) vizual gen drag & drop buttons, adika sa-mi pot face o interfata grafica intr-un timp foarte scurt fara prea multe cunostiinte de programare.Imi puteti recomanda ceva, eventual ar fi bine sa existe si o versiune demo ca sa o pot testa.Multumesc mult. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 Pai Visual Studio 2003 sau 2005 are pentru C++ sau pentru C# posibilitatea de a face interfata grafica folosind drag&drop dar nu vad la ce te ajuta pe tine o interfata gata facuta in stilul asta daca in spatele butoanelor nu exista nimic legat? Pentru a putea sa folosesti o interfata grafica butoanele trebuie sa execute ceva cind le apesi, deci, nu inteleg ce vrei tu de fapt. Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 sau cred ca si visual basic te poate ajuta..... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Pai Visual Studio 2003 sau 2005 are pentru C++ sau pentru C# posibilitatea de a face interfata grafica folosind drag&drop dar nu vad la ce te ajuta pe tine o interfata gata facuta in stilul asta daca in spatele butoanelor nu exista nimic legat? Pentru a putea sa folosesti o interfata grafica butoanele trebuie sa execute ceva cind le apesi, deci, nu inteleg ce vrei tu de fapt.Merci, ma ajuta putin pentru ca ma scapa de o munca in plus Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 nu prea exista ce vrei tu... poti gasi snipets, template-uri.. si cam atat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum