Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare WYSIWYG

ghimpe--

Postări Recomandate

Salut. Ma intereseaza un mediu de programare C (C++, C#) vizual gen drag & drop buttons, adika sa-mi pot face o interfata grafica intr-un timp foarte scurt fara prea multe cunostiinte de programare.Imi puteti recomanda ceva, eventual ar fi bine sa existe si o versiune demo ca sa o pot testa.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

2

• i0nutzb

1

• vlad_2770

1

• Extasy2525

1

Top autori în acest subiect

Pai Visual Studio 2003 sau 2005 are pentru C++ sau pentru C# posibilitatea de a face interfata grafica folosind drag&drop dar nu vad la ce te ajuta pe tine o interfata gata facuta in stilul asta daca in spatele butoanelor nu exista nimic legat? Pentru a putea sa folosesti o interfata grafica butoanele trebuie sa execute ceva cind le apesi, deci, nu inteleg ce vrei tu de fapt.

Link spre comentariu

Pai Visual Studio 2003 sau 2005 are pentru C++ sau pentru C# posibilitatea de a face interfata grafica folosind drag&drop dar nu vad la ce te ajuta pe tine o interfata gata facuta in stilul asta daca in spatele butoanelor nu exista nimic legat? Pentru a putea sa folosesti o interfata grafica butoanele trebuie sa execute ceva cind le apesi, deci, nu inteleg ce vrei tu de fapt.

Merci, ma ajuta putin pentru ca ma scapa de o munca in plus :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări