vasy_gsm Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Unde a-si putea gasi documentatie despre sasiuri tv,de ex.daca am un Philips sau Royal,etc.si vreau sa stiu ce sasiu este ,nu modelul tv-ului indicat pe capac.Deci sa stiu cu ce sasiu am de-a face,la unele tv-uriscrie dar la care nu mai scrie ??? Deci va rog daca se poate putina lumina,in aceasta privinta... Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 21, 2004 Partajează Postat Noiembrie 21, 2004 de cele mai multe ori scrie ori pe eticheta, ori pe placa, ori pe procesor sau cu google pe net dati search cu modelul televizorului si chassis , dar trebuie sa si stiti in general cam cum le zice la sasie pentru fiecare marca , ca sa stiti la ce sa va uitatisau va abonati la euras prin telezimex si veti avea acolo echivalente de sasiesau cu rabdare adunati deiverse coresponente de sasie de pe net o gramada de varinate Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Mersi mult TAVI pentru informatie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum