Vizitator doru_88 Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 am un dif de 10" BM.cica e de 250 w muzicali.mi s-a spus 50 rms.ii cred.frecventa de raspuns40-4500Hz.acu probema o stie toata lumea.cum sa fac incinta?adica, marimi , forma, cat mai usor de construit si daca se poate sa redea o frecv cat mai joasa...(cat poate e acu...ca nu poate sa imi dea un 18 hz:D)as vrea un desen, pt ca si eu v-am pus o poza:P acu ca am carnet sa fac si io ceva cu el.statie am gasit 500 de mii 50 w woofer.bunicica. aprpopo.pe spate o sa gasiti doar specificatiile frecventei, ca e dublu bobinat , 4 si 8 ohm.marimea si puterea muzicala.cam chinazarie zic io daca nu gasesti nicaieri detalii.se aude acceptabil.pacat ca e cam scump. Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 iti mai dau o sperantzasuporta in jur de 50-60W pe fiecare bobina, deci indiferent cum le legi (serie sau paralel) poti sa bagi si 100W pe el.exact acelasi difuzor am si eu dar nu se prea preteaza ca subwoofer desi sa aude destul de "dragutz". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum