Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 100W_lateral mosfet

andiy

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

9

• bbg

5

• zal

4

• Sandu_alex_999

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Aia este gagica

so, l-a terminat cineva?

Da dar cum se trece de 30V oscileaza ca naiba asa ca m-am enervat si il fac si eu, daca nu ii dau de cap il arunc si ma las de facut amplificatoare Sunt foarte nervos pe montajul asta pentru ca eu am avut initiativa sa-l facem si acuma ma simpt vinovat :smt005
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator vitali

Dupa discutii ci Suzy ,am reusit sa-i dau de capat cu oscilatia.Acum merge DEMENTIAL!!!!!!!!!!!!Vasile , multumesc pentru indumari cu acest proect!

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator fojica

merci, Andiym-am uitat si pe thread-ul mentionat de tine, intr-adevar mai interesant decat mos100cred ca o sa-l incerc pe ala, in varianta cu 1 pereche de mosfeti laterali (nu vreau putere foarte mare), max 50-60w/8ohm

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator yalcin

L-am terminat si eu! Ca si Vitalie, am avut ceva probleme cu reactia negativa! Acum s-a rezolvat,si cred ca bate la fund multe kit-uri de pe piata. Este peste Holton NX 150 si NX400, pe care le-am comandat din Australia(parerea mea) :smt003 !Suzy a revizuit(optimizat) schema de trei ori! Ultima este cea cu final fericit! Merita efortul!Vitalie este de parere ca mai trebuie suplimentati condensatori la partea de alimentare, voi incerca sa fac si eu la fel,si la mine exista un f.f. mic brum care se pare ca s-a rezolvat in felul acesta.Multumesc Vasile, multumesc Vitalie!

Link spre comentariu

Dupa discutii ci Suzy ,am reusit sa-i dau de capat cu oscilatia.Acum merge DEMENTIAL!!!!!!!!!!!!Vasile , multumesc pentru indumari cu acest proect!

L-am terminat si eu! Ca si Vitalie, am avut ceva probleme cu reactia negativa! Acum s-a rezolvat,si cred ca bate la fund multe kit-uri de pe piata. Este peste Holton NX 150 si NX400, pe care le-am comandat din Australia(parerea mea) :smt003 !Suzy a revizuit(optimizat) schema de trei ori! Ultima este cea cu final fericit! Merita efortul!Vitalie este de parere ca mai trebuie suplimentati condensatori la partea de alimentare, voi incerca sa fac si eu la fel,si la mine exista un f.f. mic brum care se pare ca s-a rezolvat in felul acesta.Multumesc Vasile, multumesc Vitalie!

O schema, ceva, si pt noi .... ? :smt017
Link spre comentariu

Da dar cum se trece de 30V oscileaza ca naiba asa ca m-am enervat si il fac si eu, daca nu ii dau de cap il arunc si ma las de facut amplificatoare

De aici reiese ca schemele postate pina acum nu merg.

Dupa discutii ci Suzy ,am reusit sa-i dau de capat cu oscilatia. Acum merge DEMENTIAL!!!!!!!!!!!!

Pe urma vine baiatu asta si zice ca i-a "dat de cap cu oscilatia". Adica a modificat schema.Ziceam ca poate ne da si noua versiunea finala ....
Link spre comentariu
Vizitator yalcin

Sa ma ajute cineva ! Vreau sa schimb MJE 340/ MJE 350 cu ceva mai de calitate! Echivalenti? Toshiba, Sanyo ?!Este posibil ca acest amplificator sa dea performante mai mult decat f. bune! Cica cei de la Electrocompaniet merg cu aceeasi schema!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări