adircf Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 E cumva gajica ce a postat-o Vasile pe prima pagina din thread ? :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Aia este gagica so, l-a terminat cineva?Da dar cum se trece de 30V oscileaza ca naiba asa ca m-am enervat si il fac si eu, daca nu ii dau de cap il arunc si ma las de facut amplificatoare Sunt foarte nervos pe montajul asta pentru ca eu am avut initiativa sa-l facem si acuma ma simpt vinovat :smt005 Link spre comentariu
Vizitator vitali Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Dupa discutii ci Suzy ,am reusit sa-i dau de capat cu oscilatia.Acum merge DEMENTIAL!!!!!!!!!!!!Vasile , multumesc pentru indumari cu acest proect! Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 pana la urma a facut cineva si ampliful din postul initial al lui Andiy ?adica cel cu "amos100", cu 2SJ162, 2SK1058 (sau echivalente) si OPA604. Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 are cineva si un pcb pentru schema propusa de Andiy ? m-ar tenta sa-l fac eu, daca nu s-a incumetat nimeni pana acum Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 chiar n-a facut nimeni amplif-ul postat initial de Andiy ?sau ceva similar, gen Musical Fidelity P170, A370, care sunt tot opamp + driveri + finali Link spre comentariu
andiy Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Din lipsa de timp si schimbare de prioritati, nu l-am facut.Daca tot esti chitit sa-l faci, o sa incerc sa desenez un pcb pt tine :smt033 Insa poti incerca ceva si mai interesant viewtopic.php?f=5&t=21869&st=0&sk=t&sd=a&start=135 Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 merci, Andiym-am uitat si pe thread-ul mentionat de tine, intr-adevar mai interesant decat mos100cred ca o sa-l incerc pe ala, in varianta cu 1 pereche de mosfeti laterali (nu vreau putere foarte mare), max 50-60w/8ohm Link spre comentariu
Vizitator yalcin Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 L-am terminat si eu! Ca si Vitalie, am avut ceva probleme cu reactia negativa! Acum s-a rezolvat,si cred ca bate la fund multe kit-uri de pe piata. Este peste Holton NX 150 si NX400, pe care le-am comandat din Australia(parerea mea) :smt003 !Suzy a revizuit(optimizat) schema de trei ori! Ultima este cea cu final fericit! Merita efortul!Vitalie este de parere ca mai trebuie suplimentati condensatori la partea de alimentare, voi incerca sa fac si eu la fel,si la mine exista un f.f. mic brum care se pare ca s-a rezolvat in felul acesta.Multumesc Vasile, multumesc Vitalie! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 17, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 17, 2008 Sa le asculti sanatos :smt006 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Dupa discutii ci Suzy ,am reusit sa-i dau de capat cu oscilatia.Acum merge DEMENTIAL!!!!!!!!!!!!Vasile , multumesc pentru indumari cu acest proect! L-am terminat si eu! Ca si Vitalie, am avut ceva probleme cu reactia negativa! Acum s-a rezolvat,si cred ca bate la fund multe kit-uri de pe piata. Este peste Holton NX 150 si NX400, pe care le-am comandat din Australia(parerea mea) :smt003 !Suzy a revizuit(optimizat) schema de trei ori! Ultima este cea cu final fericit! Merita efortul!Vitalie este de parere ca mai trebuie suplimentati condensatori la partea de alimentare, voi incerca sa fac si eu la fel,si la mine exista un f.f. mic brum care se pare ca s-a rezolvat in felul acesta.Multumesc Vasile, multumesc Vitalie!O schema, ceva, si pt noi .... ? :smt017 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 18, 2008 Daca te uitai mai sus vedeai despre ce este vorba... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Da dar cum se trece de 30V oscileaza ca naiba asa ca m-am enervat si il fac si eu, daca nu ii dau de cap il arunc si ma las de facut amplificatoareDe aici reiese ca schemele postate pina acum nu merg.Dupa discutii ci Suzy ,am reusit sa-i dau de capat cu oscilatia. Acum merge DEMENTIAL!!!!!!!!!!!!Pe urma vine baiatu asta si zice ca i-a "dat de cap cu oscilatia". Adica a modificat schema.Ziceam ca poate ne da si noua versiunea finala .... Link spre comentariu
Vizitator yalcin Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Uite aici gasesti totul despre acest amplificator http://www.littlefishbicycles.com/poweramp/ si ultima schema care functioneaza perfect!!! Link spre comentariu
Vizitator yalcin Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Sa ma ajute cineva ! Vreau sa schimb MJE 340/ MJE 350 cu ceva mai de calitate! Echivalenti? Toshiba, Sanyo ?!Este posibil ca acest amplificator sa dea performante mai mult decat f. bune! Cica cei de la Electrocompaniet merg cu aceeasi schema! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum