andiy Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Vin cablajele :smt006 Saptamana viitoare toate sunt la baiatu :smt003Pana la urma te-ai pus pe treaba. :smt001 Eu inca mai caut piese ca sa stiu cum stau. Incepusem sa-mi proiectez si un pcb..., dar stau rau cu timpul liber...O intrebare totusi. Ce sunt "TERM"-urile alea pe ramurile + si - Ma deruteaza si unele "chestii" de pe un pcb prezentat pe aici. Ce sunt "chestiile" alea. Simple treceri (strapuri)? :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 sunt niste sigurante temporizate, atatPCB-ul va costa 50 de RON bucata :smt003 Link spre comentariu
felixx Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 PCB-ul vine cu tot cu smd-uri?...macar rezistentele :weedman: Link spre comentariu
andiy Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 PCB-ul vine cu tot cu smd-uri?...macar rezistentele :weedman: Cred ca trebuie sa adaugi si condensatoarele alea de mica si poliester. Restul se mai gasesc... :smt001 Link spre comentariu
Vizitator serrie9 Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 vasile se poate un cablaj si pt. mine?....a facut cineva un calcul total(-transformator) pt tot amplifu? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 PCB-ul vine cu tot cu smd-uri?...macar rezistentele :smt003 un buchet de flori nu ati vrea ? Pot sa pun pe el SMD-urile dar atunci devine kit si urca pretulvasile se poate un cablaj si pt. mine?Se poate ca pana acuma nimeni nu a zis concret ca ii trebuie deci primul venit va fi primul servit Link spre comentariu
Vizitator serrie9 Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 de unde cumparam smd-urile , ca la vitacom la dau numai la role :smt003 si totusi....cat costa pe total amplifu asta(mono minus traf)? nu imi zice nimeni? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Bine... am dau si cu SMD-urile lipite :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 au venit cablajele pentru AEM6005 in total 17 bucati din care au si fost vandute 9 bucati, 4 le las pentru mine si au ramas 6 pentru doritorila cerere le dau si cu toate SMD-urile lipite, toate de cea mai buna calitate cu 1% toleranta :smt003 Pret Cablaj - 50 RONCablajul cu SMD-urile pe el - 100 RON Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 Smd-urile lipite?(comp active si pasive).Cred ca au mai ramas 4 buc.(Sper) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 10, 2007 Partajează Postat Februarie 10, 2007 toate SMD-urile Link spre comentariu
Vizitator Suzy Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 I apologise for not posting in Romanian. Unfortunately I only speak English, and I couldn't find anything on the web to translate to Romanian.I just had to say well done. You've made me very proud. It gives me enormous pleasure to know that the stuff I put on the web is useful to people.Thankyou very much.Suzy Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Welcome here Suzy It's a nice surprise to see you on our forum We thank you too :smt006 Link spre comentariu
petre_s Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 so, l-a terminat cineva? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 cred ca l-au terminat mai multi inafara de mine care mi-a pierit interesul pentru amplificatoare, cine mai vrea am 4 cablaje care ma incurca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum