Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 100W_lateral mosfet

andiy

Postări Recomandate

Vin cablajele :smt006 Saptamana viitoare toate sunt la baiatu :smt003

Pana la urma te-ai pus pe treaba. :smt001 Eu inca mai caut piese ca sa stiu cum stau. Incepusem sa-mi proiectez si un pcb..., dar stau rau cu timpul liber...O intrebare totusi. Ce sunt "TERM"-urile alea pe ramurile + si - Ma deruteaza si unele "chestii" de pe un pcb prezentat pe aici. Ce sunt "chestiile" alea. Simple treceri (strapuri)? :smt006
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

9

• bbg

5

• zal

4

• Sandu_alex_999

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

PCB-ul vine cu tot cu smd-uri?...macar rezistentele

:smt003 un buchet de flori nu ati vrea ? Pot sa pun pe el SMD-urile dar atunci devine kit si urca pretul

vasile se poate un cablaj si pt. mine?

Se poate ca pana acuma nimeni nu a zis concret ca ii trebuie deci primul venit va fi primul servit
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vasile

au venit cablajele pentru AEM6005 in total 17 bucati din care au si fost vandute 9 bucati, 4 le las pentru mine si au ramas 6 pentru doritorila cerere le dau si cu toate SMD-urile lipite, toate de cea mai buna calitate cu 1% toleranta :smt003 Pret Cablaj - 50 RONCablajul cu SMD-urile pe el - 100 RON

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Suzy

I apologise for not posting in Romanian. Unfortunately I only speak English, and I couldn't find anything on the web to translate to Romanian.I just had to say well done. You've made me very proud. It gives me enormous pleasure to know that the stuff I put on the web is useful to people.Thankyou very much.Suzy

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări