andiy Postat Decembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2006 ii am mai demult, nu stiu ce sa zic de aia de la Capodimonte dar zice ca sunt facuti de Hitachi unu si de Renesas celalalt ) Probabil sunt originali ca doar Hitachii ii face, ma rog renesas care tot hitachii este Nu te bagi la 2 cablaje ? De asta intrebam si eu. Sincer, m-as baga. Dar trebuie sa ma asigur ca fac rost de tranzistoare originale (ca la cat costa o bucata, ... inmultit cu 8...) si de componente de dimensiunile alea. Bine ar fi se stranga macar 20 de bucati (pcb) ca sa iasa un pret mai bun. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 22, 2006 Partajează Postat Decembrie 22, 2006 La 20 pretul aproape se injumatatesteLateralii oricat costa putini sunt cei care ii pot contraface deci zic ca nu cred ca sunt contrafacutiChestia cu hitachi si renesas e urmatoarea:Lateralii au fost facuti de hitachi dar acu vro 2 ani divizia lir de mosfesti sa transformat in renesas deci unii pot fii din stocuri mai vechi Poate cumparam si restul pieselor in grup si atunci ne scoatem ieftin, eu cel putin vreau sa folosesc doar piese de calitate pentru ale mele. Link spre comentariu
andiy Postat Decembrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2006 La 20 pretul aproape se injumatateste Lateralii oricat costa putini sunt cei care ii pot contraface deci zic ca nu cred ca sunt contrafacuti Chestia cu hitachi si renesas e urmatoarea: Lateralii au fost facuti de hitachi dar acu vro 2 ani divizia lir de mosfesti sa transformat in renesas deci unii pot fii din stocuri mai vechi Poate cumparam si restul pieselor in grup si atunci ne scoatem ieftin, eu cel putin vreau sa folosesc doar piese de calitate pentru ale mele. Sunt de acord cu tine. Pai daca se aduna 20 de bucati, ma bag la 2. Si daca mai facem si un group buy de piese, e si mai bine.SARBATORI FERICITE PS: pana marti seara am vacacanta. :rock: :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Doua cablaje la baiatu !!!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 deci pana acuma avem asa:4 bucati eu2 bucati un alt user2 bucati FordDaca se strang cat mai multi cu atata mai bine ca ne ies mai ieftinache si ne raman bani de :partyman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Vasile cat costa mosurile? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 http://www.capodimonte.ro Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 vreo 38 ron perechea . . . nu sunt nici o avere da nici neaccesibili . . . Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Si a auzit cineva amplificarea asta? stie cineva cum se aude? ca banuiesc ca aia 100w scrisi acolo ii scoate nu? :weedman: ma refer la anumite distorsiuni sau fasaituri... :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Am dat link spre discutii despre el dar nu va place sa cititi :axe: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Nu era vorba de citit Vasile,eram curios daca l-a facut pana acum cineva sau a vazut facut undeva,oricum banuiesc ca nu are de ce sa nu se auda bine :smt001 Later edit:cineva din ro :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Aici discutii despre lucrare, si-au exprimat opinile persone tari in audio http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... genumber=1 aici il vezi facut http://www.littlefishbicycles.com/poweramp/ Link spre comentariu
Vizitator grati Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 ceva similar dar care promite mai mult: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9 ... sc&start=0 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 fugi ma de aici :axe: Link spre comentariu
bbg Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 fugi ma de aici :axe:De ce? Daca se elimina etajul superfluu cu AO-ul, are cateva etaje/configuratii care lui Suzy (are o preferinta cam "ciudata" pentru multe etaje de amplificare in bucla de reactie globala - i se trage de la proiectarea in IF?) i-au "scapat": VAS cascoda "indoita", separarea capacitatii de intrare a finalilor de VAS (chiar ii fac "bine" cativa nF in colectoare?)...Cu cateva cascode si modificarea VAS a la Borberly (folosit si de Upupa Epops) ar iesi mult mai performant decat antica configuratie australiana... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum