Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere Statie CB ....?

Vizitator compelserv

Postări Recomandate

Am cumparat ieri cu posibilitate de retur fara probleme (lucru care se va si intampla) TTI tcb550 la 350 RON si sunt tare nemultumit. In oras receptioneaza cu greu distante peste 1km, la emisie pare sa stea un pic mai bine, nu mare lucru. Cu o astfel de statie, mai bine scot capul pe geam si tip, cred ca pot sa acopar aceeasi distanta :91 . Din acest motiv, si din ce am citit pe net, m-am orientat catre second pentru acest buget. Multumesc pentru recomandare, ramane sa ma decid.

Am mai gasit President Valery la 300 lei, e oare aceeasi cu President PC40 (la 200 cu tot cu antena)? Seamana foarte tare. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

6

• Rx-Tx

6

• costi75

2

• Dj Alex

2

Top autori în acest subiect

Eu, din 2009, folosesc aceeasi statie. Nu mai stiu numele, dar ma uit maine in masina sa vad despre ce este vorba, Pentru CB, daca poti comunica la 5-6 km (si toate pot asta) este cat se poate de ok. Nu-ti este de folos daca ai statie cu vreun amplif de 100W si preamplificator la receptie si te apuci sa intrebi la Ploiesti ce controale ai la Brasov, la care iti raspunde unul de la Predeal si iti spune ca este liber. Iar intre Ploiesti si Predeal ai 10 radare. Pe care le iei cu success, ca tu ai auzit ca este liber.

Statia mea a fost cea mai ieftina la momentul respectiv, parca ii zice Lafayette (adica un fel de noname) si si-a facut treaba cu success.

Link spre comentariu
dragostalpau

Statiile TTi pot fi recomandate la dusmani :)

Cam mult 300 pe Valery, e totusi o statie veche de vreo douazeci de ani si prea mare pentru a o folosi in auto ... gasesti de exemplu Midland 210DS la 325 lei sau TEAM TS-9M la 299, ambele noi cu garantie 2 ani. Eu tot Lafayette am, facuta in Coreea, sta in masina de vreo 4 ani, dar sunt mai greu de gasit in Romania unde sunt la putere chiezariile cit mai ieftine, clone ale clonelor.

EDIT: tocmai am vazut ca vinde cineva o statie Lafayette Apollo Pro cu 150 lei, daca vrei iti dau detalii in privat.

Editat de dragostalpau
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări