Vizitator compelserv Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Salutare, Vreau sa imi iau o statie cb, si sunt nehotarat care sa o aleg. Si bugetul este cam strans deocamdata pentru asta dar imi trebuie neaparat una fiindca majoritatea timpului sunt pe drum in tara.. Am vazut niste modele si nu stiu ce sa iau, Nu cunosc prea bine modelele care ar fi mai bune la calitate si care se comporta mai bine in timp. Daca este cineva sa ma ajute ce sa imi aleg as fi recunoscator. Modelele dintre care ar trebui sa aleg sunt: Albrecht AE4200 RO TTI TCB-1000 Midland Alan 210 DS Midland Alan 100 Plus Maxon CM70 Multumesc Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Iti recomand CM70. Alanul 100 e de toata jena, am avut asa ceva si zici ca e fabricat in secolul trecut. CM70 e mai futurist el asa ca design dar e foarte ok ca si calitate. chiar si CM10 e o alegere buna. Daca gasesti, ia ceva cu ASC Editat Octombrie 11, 2014 de Rx-Tx Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 albrecht ul cum este ca si calitate emisie-receptie ca am vazut ca e bazat pe CPU cum e caliatea sunetului si este? si multiband. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Albrecht ul e si ala acolo o statie de duzina...nimic impresionant la el. Mai jos iti pun o configuratie pe care eu as alege-o. sper sa nu se considere reclama pt ca nu cunosc proprietarul magazinului si oricum produsele pot fi cumparate din alta parte mai ieftin statia http://www.cbmania.ro/statii-radio-cb/statii-radio-stabo/statie-radio-cb-stabo-xm-3003-e.html e asemnator cu un model mai vechi de president si in plus are ASC, ffoarte util daca nu vrei sa te streseze squelch ul antena http://www.cbmania.ro/antena-cb-midland-ml-145.html Acum. in functie de gradul de complexitate pe care ti-l doresti la statie, poti alege intre maxon, stabo sau president. tedy sau harry insa pretul e mai mare. Antena recomandata mi s-a parut una din cele mai OK de pe piata. Cu conditia sa fie ceea ce scrie pe ea si nu vreo clona Editat Octombrie 11, 2014 de Rx-Tx Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 @Rx-Tx: O configuratie foarte corecta pentru raportul pret/performanta, cat mai ales pentru fiabilitate !... Stabo sunt facute sub licenta President (au la baza sasiul da Harry I) si sunt foarte fiabile si usor de utilizat. Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Acum am o statie alan 68s daca bine tin minte modelul dar este foarte veche. am fost la calibrat si mi sa spus ca statia nu scoate mai mult de 3- 3.5W, baraie calitatea sunetului la receptie si emisie este sub orice critica si ma omoara ASC ul manual. Imi trebuie o statie cu asc cu un sunet cat mai de calitate la pret mai redus. Si numai dintre modelele enumerate pot sa aleg. Nu stiu care dintre modelele sunt reusite ca fiecare altceva lauda. De maxon am auzit ca parca numai statii face, iar de Albrecht am auzit ca sunt bunicele, midlandul alan 100 si alea am citit ca este un model foarte nereusit si totusi lumea cumpara in prostie. Deja m-am tampit de cap ce sa aleg dintre alea. Antena am un president ML 145. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Despre alan 100 iti spun eu ca e o statie veche si deparita. Am avut asa ceva, am folosit, reparat etc si nu merita. plus ca nu are asc. Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Antena pe care o ai e perfecta. Maxon nu face doar statii radio si nici Albrecht sau Midland; insa acum, cu globalizarea, cam toate-s o apa si-un pamant; putine au mai ramas in spiritul clasic; Stabo e una dintre ele. Insa ca sa iesi ieftin si bine, uite cateva recomandari corecte: President Taylor, Jopix I-AF, Stabo XM 3003; astea sunt toate probate de mine la drumuri lungi si toate merg bine. Mai e varianta de a cauta un President, Albrecht sau Midland, modele mai vechi care merg extraordinar , doar ca nu poti sti daca nimeresti una buna sau una la care mai ai de umblat. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 eu am de vre-o 2 ani o statie Midland Alan 100+ cumparata de noua si sunt foarte multumit de ea , am avut si antena Midland ML145 Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 eu am de vre-o 2 ani o statie Midland Alan 100+ cumparata de noua si sunt foarte multumit de ea , am avut si antena Midland ML145 Iti mai merge golf ul ? Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 *iRoata ce imi recomanzni dintre albrecht AE4200 RO si Maxon CM70 ? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 (editat) Iti mai merge golf ul ? Salut , vad ca ma mai ti minte (am vandut golfu) Editat Octombrie 11, 2014 de Dj Alex Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Aia RO are buton de comutat 4/16W. Albrecht face statii, maxon doar cloneaza Link spre comentariu
Vizitator compelserv Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Aia RO are buton de comutat 4/16W. Albrecht face statii, maxon doar cloneaza Adica vrei sa spui ca sa aleg statia albrecht AE4200 RO si pot comuta puterea de emisie la 16w??? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Da, modelul ro este doar FM cu putere selectabila 4 sau 16W Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum