Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator mic audio

Vizitator aricris

Postări Recomandate

Vizitator aricris

Am o intrebare, inca nu m-am uitat prin magazine, poate sunt, si in cazul asta o mica sugestie mi-ar prinde bine,dar as vrea un amplificator mai mic 10, 15 w, care sa amplifice sunetul de l laptop, prin mufa de casti, scos intr-o boxa sau doua , astea sunt facute de mine si sunt difuzoare mai mici , deci nu imi trebuie sa ascult tare doar cat de cat , nu ca acum cu mufa bagata direct in laptop.Daca aveti ceva idei va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator aricris

Am dat pe goagal ce ai spus tu, dar numai circuite am vazut.Deci iau genul de placa si ai fac carcasa? La Vitacom gasesc? Numai pe ei ai stiu cu electronice in Cluj.Oare ar fi buna varianta de boxe pt laptop cu volumetru , si sa desfiintez boxele ca sa le pun pe ale mele?

Link spre comentariu

Poti cumpara chinezaria asta de exemplu, din cate am inteles e cu TDA7057, scoate aproape 10W, numai bun pentru tine:

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/amplificator-camera-2x30w-radio-p-8456

Sau asta, cred ca e cam acelasi lucru:

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/amplificator-camera-2x20w-radio-p-8987

Bineinteles, iesi mai ieftin daca iti cumperi piesele si le faci tu, dar ma indoiesc de faptul ca reusesti ceva.

Link spre comentariu

modoran:Ar fi bine să citiţi şi comentariile (atunci când ele există,iar în aceste cazuri chiar există) celor care au cumpărat dejaprodusele respective, mai înainte de a le recomanda şi altora.Majoritatea conţin critici obiective ce vizează aspecte diverse.(chiar vă rog să verificaţi afirmaţia mea de mai sus).aricris:Nu aţi specificat sursa de alimentare (reţea sau baterii/acumulator)pe care doriţi să o utilizaţi pentru amplificator. Acest lucru este extrem de important; eu unul nu m-aş hazarda să vărecomand o schemă anume dacă nu-l precizaţi.Apropo de o schemă recomandată, ar fi bine să ne mai indicaţi şi niveluldvs. ca electronist, altfel totul e în zadar; postarea dvs. sugereazăo pregătire mult sub cea necesară realizării practice a unui asemeneamontaj. Ar fi trebuit să postaţi la rubrica pentru începători, nu aici.Mă înşel ?

Link spre comentariu

In cazul in care nu ati observat ala pe Okazii spune ca are 5W PE 2OHM SAU 3W PE 4OHM SAU 4W PE 8 OHM . De ce naiba puterea e mai mare pe 8 Ohmi decat pe 4 Ohmi ?!asta nu am inteles . Cel mai bine cumpara-ti un CI seria tda, faci un cablajel repede  ,toate se alimenteaza la 12 V ,deci nu va fi o problema , i-ai tras un traf cu tensiune secundara intre 10-12V ,punte si cond. de filtraj si gata....

Link spre comentariu
Vizitator aricris

Eu apreciez mult implicarea voastra la aceasta intrebare a mea, si trebuie sa spun ca nu ma pricep aproape deloc la electronica, eu fac cutite hand made, si de profesie economist,boxe am facut ca e o simpla mestereala in lemn.Ideea de pe ocazii mi s-a parut buna , adica e pe baterie , scoate suficient pentru mine, dar daca voi spuneti ca nu prea merge , merg pe mana voastra.Eu caut un amplificator mic care sa amplifice de la laptop, radio mic, poate chiar si telefon, deci sa iasa pe mufa de casti, si sa scoata in una sau 2 boxe, mai mici si astea, cu dif de masina sau difuzor cu membrana de hartie( imi plac cum suna).Alimentarea daca e pe baterie e mai ok, ca poti sa il duci la o cabana unde nu ai curent, dar daca e de la sursa , cu transformator , e ok si ala.Nu ma pot apuca eu de ele ca nu ar iesi nimicVa multumesc inca o data si daca mai aveti sugestii sunt bine venite, o sa ma uit la cele recomandate deja.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări